Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’dan ayrılan Nur Sürer, Kanal D dizisine geçti!

Çukur’dan ayrılan Nur Sürer, Kanal D dizisine geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 1954 Bursa doğumlu olan usta oyuncu Nur Sürer, dizilerin de aranılan isimleri konumunda. 2019 yılının Eylül ayında Çukur dizisine katılan oyuncu, tam bir yıl sonra 28 Eylül 2020’de diziye veda etmişti.

Dizinin sevilen bir karakteri olan Fadik, ekranda da iz bıraktı. 4. sezonun daha başlarında Çukur’dan ayrılan usta oyuncu, bir süredir dinlenmekteydi. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Camdaki Kız isimli dizinin kadrosunda Sürer de bulunuyor. Burcu Biricik, Tamer Levent, Hande Ataizi ve Enis Arıkan şimdilik belli olan rol arkadaşları olarak bulunuyor.

İlk olarak 1971 yılında oyunculuk kariyerine başlayan Sürer, bugüne kadar birçok Yeşilçam filminde boy gösterdi. Dizi setlerinde de uzun yıllardır bulunmakta olan usta oyuncu, 1990’lı yıllardan itibaren birbirinden farklı projelerde yer aldı.

Akılda kalan projeler olarak Gülizar, Ihlamurlar Altında, Asi, Lale Devri, Tatar Ramazan, Bir Litre Gözyaşı ve Çukur dizileri sayılabilir.

Sinema sektöründe ise 1971-2010 yılları arasında birçok yapımda boy gösteren Nur Sürer, Netflix’te büyük ilgi toplayan Bir Başkadır isimli dizide de Feray karakteri ile yerini almıştı.