Ana sayfa Dizi Haberleri Enis Arıkan, Jet Sosyete’den sonra Kanal D dizisiyle geliyor!

Enis Arıkan, Jet Sosyete’den sonra Kanal D dizisiyle geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Enis Arıkan, 3 sezon boyunca Gülse Birsel imzalı olan Jet Sosyete dizisinde Tony karakterine hayat vermişti. Geçtiğimiz yıllarda Alice müzikalinde de başarılı bir performans ortaya koyan Enis Arıkan, renkli kişiliği ile tanınıyor.

Sosyal medyada yaptığı eğlenceli paylaşımlarla takipçilerini güldüren, Exxen platformunda da yeni bir programa başlayan Enis Arıkan, yeni dizisini de buldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Enis Arıkan ile de anlaşma sağlandığı belirtiliyor…

Arıkan’ın rol arkadaşları ise yavaş yavaş belli oluyor. Nalan karakterinde izleyeceğimiz Burcu Biricik’in yanı sıra Hande Ataizi, Tamer Levent ve Nur Sürer’in de dizide yer alacağı ortaya çıktı.

Enis Arıkan kariyerinde farklı yapımlarda rol almış bir isim. Alice müzikalindeki başarısını herkes takdir etti. 1999 yılında Zilyoner isimli dizi ile sektöre adım atan oyuncu, Hırız, Gurbet Kadını, Kadın İsterse isimli dizilerde yer aldı. Genco isimli dizideki Cüneyt karakteri ile dikkat çeken oyuncu, Aşk ve Ceza’da da yeteneğini kanıtladı.

Yerden Yüksek, Uçurum, Hayat Ağacı, Eğlendirme Dairesi, Familya ve Jet Sosyete isimli dizilerde boy gösterdi.

Birçok sinema filminde de yer alan Arıkan, şimdilerde Exxen platformunda hazırladığı eğlenceli program ile adından çok konuşturuyor.