Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’un ardından gelen ancak yerini hiç tutamayan Üç Kuruş’un sonu mu geliyor?

Çukur’un ardından gelen ancak yerini hiç tutamayan Üç Kuruş’un sonu mu geliyor?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin fenomen dizi Çukur’un ardından ekrana getirdiği Üç Kuruş dizisinde işler iyi gitmiyor. Dizi çok iddialı geldi Çukur’un yerini tutması bir yana reytinglerde dahi zayıf kaldı. Şimdi ortaya Üç Kuruş’un sonunun yaklaştığı iddiaları dolaşıyor.

Dün akşam yeni bölümüyle ekrana gelen Üç Kuruş’un reytinglerdeki düşüşü dikkatleri çekiyor. Dizi dün akşamki bölümüyle ortalamayı çok az geçebildi. Üç Kuruş tüm izleyicilerde yedinci sırada yer alırken AB’de altı, ABC1’de ise sekizinci oldu. Bu durum böylesine iddialı başlayan bir dizi için hiç iyi değil.

Bugüne kadar dokuz bölümü yayınlanan dizi ekrana gelmeden önce çok ciddi tanıtımları yapılmıştı. Özellikle Çukur’un final bölümünde yapılan ilk duyuru, izleyicilerin beklentisini yükseltmiş, Çukur tadında bir dizi beklemesine neden olmuştu.

Zafer Algöz, Üç Kuruş'a veda etti

Ancak beklenen olmadı. Daha ilk bölümüyle ortalamaya yakın bir giriş yapan dizi reytinglerden iyi puan alamadı. Çukur’un yerini tutmadığı konusunda da izleyiciler sürekli eleştirildi. Karşısına Alparslan Büyük Selçuklu gibi çok güçlü bir dizi çıkınca da umutlar iyice tükendi.

Şimdi ortalıkta Üç Kuruş’un finale yaklaştığı iddiaları dolaşıyor. Bu sadece bir iddia, gerçek olup olmadığı henüz belli değil. Ancak dizinin ilk bölümünden bu yana aldığı reytingler gidişatın çok iyi olmadığını gösteriyor.

Bu arada Üç Kuruş’un son bölümünde hiç beklenmedik bir ölüm gerçekleşti. Dizide Bahar’ın babası Nezih öldürüldü. Hiçbir izleyicinin beklemediği bu gelişme herkesi çok şaşırttı. Böylece dizinin başrollerinden biri olan Zafer Algöz Üç Kuruş dizisinden ayrılmış oldu.