Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’un güzel Efsun’u Damla Sönmez, yeni sezonun iddialı dizisinde!

Çukur’un güzel Efsun’u Damla Sönmez, yeni sezonun iddialı dizisinde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Show TV’nin yeni dizisi Aziz’in duyurusu uzun zaman önce yapılmıştı. Ardından dizinin başrol erkek oyuncusunun Murat Yıldırım olacağı öğrenilmişti. Aziz dizisinin başrol kadın oyuncusu da netleşti ve Damla Sönmez oldu.

Son olarak rol aldığı Ramo dizisi final yaptıktan sonra bir süre tatil yapan Murat Yıldırım, Aziz isimli diziyle ekrana geri dönüyor. Dizinin başrol kadın oyuncusu için arayışlar bir süredir devam ediyordu.

Birkaç gün önce başrol kadın oyuncunun Melisa Şenolsun’un olacağı duyuruldu. En son rol aldığı Netflix dizisi Atiye’de performansıyla dikkatleri üzerine çeken genç oyuncunun başrolde yer alması, diziyi merakla bekleyenlerde büyük hayal kırıklığı yarattı.

Çukur'un güzel Efsun'u Damla Sönmez, yeni sezonun iddialı dizisinde! 41

İzleyiciler Murat Yıldırım ve Melisa Şenolsun’un birbirine hiç yakışmadıklarını öne sürererek karara büyük tepki gösterdi. Aralarında hiçbir uyum bulunmadığını iddia eden izleyiciler, iki oyuncunun arasındaki yaş farkına da dikkat çekiyordu.

Ancak anlaşma sağlanamadı. Yapım şirketi ve Melisa Şenolsun aldıkları ortak kararla anlaşmadan vazgeçti. Melisa Şenolsun’un yerine ise en son Çukur’da Efsun karakteriyle izlediğimiz yetenekli oyuncu Damla Sönmez geçti. Ekranın en yetenekli oyuncularından biri olan Damla Sönmez’in dizide Murat Yıldırım’ın partneri olması her iki oyuncunun hayranları tarafından da mutlulukla karşılandı.

Çukur'un güzel Efsun'u Damla Sönmez, yeni sezonun iddialı dizisinde! 42

İddialara göre halen BluTV için çekilen Saygı dizisinin ikinci sezonu için sette bulunan Damla Sönmez, çekimler sona erer ermez Aziz dizisi için çalışmaya başlayacak. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken Aziz’de ayrıca Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar ve Meral Çetinkaya da rol alıyor.

Antakya’da çekilecek olan Aziz, bir dönem dizisi olacak. İşgal yıllarında geçen dizide Aziz, bir Fransız askerinin ölümüne sebep olduktan sonra ailesini ve en büyük aşkını terk etme zorunda kalacak.