Ana sayfa Dizi Haberleri Ceren Moray ve Feyyaz Duman’ın bir araya geldiği Yalancı ve Mumları dizisi bugün düğmeye basıyor!

Ceren Moray ve Feyyaz Duman’ın bir araya geldiği Yalancı ve Mumları dizisi bugün düğmeye basıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Med Yapım’ın Fox TV için çekmeye hazırlandığı Yalancı ve Mumları, güçlü oyuncu kadrosu ve sağlam hikayesiyle önümüzdeki sezonun en iddialı işlerinden biri olacağa benziyor. Elçin Sangu’nun da katılımıyla kadrosunu iyice güçlendiren dizi bugün nihayet sete çıkıyor.

Mistresses (Metresler) isimli Güney Kore dizisinin uyarlaması olan Yalancı ve Mumları’nda şimdiye kadar anlaşılan isimler çok etkileyici oyuncular olarak dikkat çekiyor. Diziye katılan isimler arasında ilk önce Ceren Moray, Feyyaz Duman ve Şafak Pekdemir’in ismi açıklanmıştı.

Ardından bir süreönce Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde izlediğimiz İsmail Demirci’nin adı açıklandı. Show TV’de yayınlanan son dizisinde canlandırdığı Kuzey karakteriyle kariyerinde sıçrama yapan Demirci’nin ardından Elçin Sangu’nun Yalancı ve Mumları ekibine dahil olduğu açıklandı.

Ekranlardan uzun süredir uzakta kalan Sangu dizide Meliha isimli bir psikiyatristi canlandıracak. Barış Arduç’la birlikte rol aldığı Kiralık Aşk dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Sangu, ardından rol aldığı Yaşamayanlar, Çarpışma ve İyi Günde Kötü Günde dizileriyle başarıyı yakalayamamıştı.

Yalancı ve Mumları’nda oyuncu kadrosu ve tüm hazırlıklar nihayet tamamlandı. Dizi ekibi bugün ilk bölüm için çekimin startını veriyor. Burcu Gölgedar ve Melike Güner’in de rol alacağı Yalancı ve Mumları dizisi büyük bir iddiayla Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yalancı ve Mumları dizisi, 30’lu yaşlarındaki dört kadının hayatlarını ve karmaşık ilişkilerini konu alıyor. 12 bölüm olarak çekilen dizi 2018 yılında Güney Kore’de yayınlanmıştı.