Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sefirin Kızı dizisinin İsabel’i Meltem Pamirtan’a dizi piyangosu vurdu!

Sefirin Kızı dizisinin İsabel’i Meltem Pamirtan’a dizi piyangosu vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Star TV’de final yaparak ekran ömrünü tamamlayan Sefirin Kızı dizisinde yer alan oyunculardan birisi de Meltem Pamirtan oldu. Güllerin Savaşı dizisinde Mesude olarak çıkış yapan oyuncu, Nare’nin arkadaşı İsabel olarak hikayenin bazı bölümlerinde yer aldı.

Sefirin Kızı dizisinden sonra ise oyuncuya adeta dizi piyangosu vurdu. Yeni sezonda atv’de yayınlanacak olan Destan isimli dizide Meltem Pamirtan’ın rol alacağı ortaya çıktı.

Ebru Şahin ve Edip Tepeli ikilisinin başrolünde yer aldığı Destan dizisinin hikayesi 8. yüzyılda geçiyor. Çok etkileyici bir prodüksiyon ile izleyici karşısına geçecek olan dizinin, oyuncu kadrosu da titizlikle oluşturuluyor.

Edip Tepeli ile Meltem Pamirtan, Sefirin Kızı’nın ardından yeni dizide bir kez daha buluşacak. Yakında çekimlerine başlanacak olan Destan dizisinde Akkız karakteri ile Batuga’nın etkileyici aşkını izleyeceksiniz.

Sefirin Kızı dizisinin İsabel'i Meltem Pamirtan'a dizi piyangosu vurdu! 7

Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizilerinin yapımcısı olan Mehmet Bozdağ’ın yoğun bir şekilde çalıştığı Destan dizisinin yeni sezonun en başarılı yapımlarından birisi olması bekleniyor.

Meltem Pamirtan’ın da kariyeri adına Destan dizisindeki yeni rolünün geniş kitleler tarafından daha çok fark edilmesini sağlaması bekleniyor.