Ana sayfa Sinema Çukur’un Nehir’i Hazal Subaşı’yı ilk filminin heyecanı sardı

Çukur’un Nehir’i Hazal Subaşı’yı ilk filminin heyecanı sardı

tarafından kadir kadir
Hazal Subaşı

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur diziyle çıkış yakalayan Hazal Subaşı, ilk film projesini “Kötü Adamın 10 Günü” adlı Nejat İşler’in başrolünde oynadığı filmle yaptı.

1995 doğumlu Hazal Subaşı, 2015 yılında katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında üçüncü seçildikten sonra oyuncu olmaya karar vererek bu yönde eğitimler aldı. Adını Sen Koy isimli günlük dizi ile dikkat üzerine çeken genç oyuncu, Bir Umut Ver ve Halka dizisinden sonra Çukur’da canlandırdığı Nehir karakteri ile büyük bir çıkış yakaladı.


Dijital projelerde de kendine rol bulan Hazal Subaşı; Bizi Ayıran Çizgi, Ölüm Kime Yakışır ve Sıcak Kafa dizilerinde de oynadı. En son Nejat İşler’in başrolünde yer aldığı “Kötü Adamın 10 Günü” filminde kamera karşısına geçen güzel oyuncuya burada Hazal Filiz Küçükköse ve İlayda Alişan da eşlik etti.

Yazar Mehmet Eroğlu’nun aynı adlı romanında uyarlanan, Uluç Bayraktar’ın yönettiği ve üçleme olarak devam edecek filmde, hayatta her şeyini kaybedip artık kötü bir adam olmaya karar veren eski avukat Sadık’ın hikayesi anlatılıyor.

Film çekimlerini tamamlayan Hazal Subaşı’nın şu sıralar işlerine odaklandığı, hem dijital hem TV ekranları için gelen yeni dizi ve film tekliflerini değerlendirdiği, en kısa sürede yeni bir projeye başlamak istediği kulislerde konuşuluyor.