Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız’da haksızlık yapılan Yüsra Geyik gitti, yeni bir genç yıldız ekibe katıldı!

Camdaki Kız’da haksızlık yapılan Yüsra Geyik gitti, yeni bir genç yıldız ekibe katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkimizin Sırrı’nda başrol olan Leyla Feray, Kanal D’nin çok iddialı dram dizisinde!2021-2022 sezonunun başlarında atv ekranında yayınlanan İkimizin Sırrı isimli dizide Leyla Feray başrolde yer aldı. Dram dolu hikayesi ile dikkat çeken ve sadece 10 bölüm ekranda kalabilen dizide oyuncuyu Neva karakterinde izledik.

Aras Aydın ile başrolü paylaşan Leyla Feray, çok başarılı bir oyunculuk sergiledi. Aras Aydın ile çok iyi bir dizi çifti de olan Feray, hayranlarında da büyük takdir almıştı. Ancak oyuncunun etkili performansına rağmen dizinin ömrü kısa sürdü. Reytingler nedeniyle final yapan İkimizin Sırrı’nın ardından genç oyuncu yeni bir proje için gelen teklifi kabul etti.

Camdaki Kız'da haksızlık yapılan Yüsra Geyik gitti, yeni bir genç yıldız ekibe katıldı! 7

Yine bir dram dizisi tercihinde bulunan Leyla Feray, Kanal D ekranında perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisinin kadrosuna dahil oldu. Mahkum ile reyting yarışı içinde geriye düşen Camdaki Kız dizisinden en son Yüsra Geyik ayrılmak durumunda kalmıştı.

Yüsra Geyik’in canlandırdığı Melisa karakterinin fazla öne çıkmasının bazı oyuncuları rahatsız ettiği ve bu yüzden genç oyuncunun hikayeden çıkartıldığı haberleri de basında yer aldı. Bu iddiaların ardından diziye yeni bir karakterin dahil edilecek olması da ilginç bir rastlantı oldu.

Camdaki Kız dizisinde senaristlerin yazdığı yeni karakteri canlandıracak olan isim Leyla Feray oldu…

Yüsra Geyik’in veda ettiği diziye şimdi Leyla Feray katılacak ve hayranları da genç yıldızı yakından takip edecek. Umarız Leyla Feray, fazla öne çıkartılmaz ve diğer oyuncuların itirazları arasında haksızlığa uğratılmaz.