Ana sayfa Sosyal Medya Dizisi final yapan Serkan Çayoğlu yeni proje için masada!

Dizisi final yapan Serkan Çayoğlu yeni proje için masada!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Serkan Çayoğlu’nun başrolünde yer aldığı ve TRT1 ekranlarında yayınlanan Kıbrıs Zafere doğru dizisinin final tarihi açıklandı. 4 Şubat Cuma günü 24. bölümü ile birlikte son kez ekrana gelecek olan dizinin çekimleri Aralık ayında tamamlanmıştı. Bir süredir dinlenmekte olan Serkan Çayoğlu kendisine gelen yeni teklifleri de değerlendirmeye başladı.

Oyuncunun yoğun bir çekim dönemini bitirmesinin hemen ardından yeni dizi görüşmelerine başlaması, ne kadar istekli olduğunu da gösteriyor. Özge Gürel ile aşk yaşayan ve yaz aylarında evlilik planları yapan Serkan Çayoğlu, hayranlarını da çok heyecanlandırdı.

Hem evlilik adımı hem de yeni dizi görüşmesi ile birlikte Serkan Çayoğlu hayranları meraklı bir bekleyişin içine girdi. Alper Çağlar’ın ilk Göktürk isimli filmi için Serkan Çayoğlu’nun da görüşme yapılan isimlerden birisi olduğu ortaya çıktı.

Aytaç Şaşmaz’ın İstemi isimli karakter ile yer alacağı dizide şayet Serkan Çayoğlu rolü kabul eder ise bu karakteri ağabeyi Bunim olarak hikayede yerini alacak.

Serkan Çayoğlu’nun rolü henüz kabul etmediği ise TV100”den Birsen Altuntaş’ın haberiyle ortaya çıktı. Oyuncu, rolü kabul ederse yakında başlayacak çekimler için yeniden sete çıkacak.