Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’un senaristinden Ay Yapım imzalı bomba bir dizi geliyor!

Çukur’un senaristinden Ay Yapım imzalı bomba bir dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezonun diziler konusunda sayı olarak üstünlük kuran ama reytinglerde beklendiklerini elde edemeyen Fox TV, yeni projeler peşinde…

Çukur dizisinin 4 sezon süren muhteşem başarısının altında senarist Gökhan Horzum’un oluşturduğu güçlü atmosfer vardı.Ay Yapım tarafından çekilen Çukur dizisinin ardından şimdi Gökhan Horzum’un yeni bir dizi için hazırlık yaptığı ortaya çıktı.

Tolga Sarıtaş’ın dizinin başrolü için Ay Yapım ile anlaştığı da gazeteci Birsen Altuntaş tarafından duyuruldu. Yeni dizi için Ay Yapım ile Fox TV arasında görüşmelerin başladığı da gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Gökhan Horzum’un şu sıralarda senaryo üzerinde çalıştığı, yönetmen olarak ise Çağrı Bayrak ile anlaşma yapıldığı ortaya çıktı. Çağrı Bayrak, geçen sezon Doğduğun Ev Kaderindir dizisini başarıyla yönetmişti.

Güçlü ve etkileyici bir ailenin içinde bulunacağı yeni dizinin hikayesi konusunda pek fazla bir detay yok.

Başrol erkek oyuncusu bulunurken, kadın oyuncu da şimdiden merak konusu oldu. Tolga Sarıtaş, son dönemdeki dizilerinde Aybüke Pusat, Cansu Dere ve Ayça Ayşin Turan ile başrolleri paylaşmıştı.