Ana sayfa Sosyal Medya Damla Sönmez çocukluk hayalini gerçekleştirdi!

Damla Sönmez çocukluk hayalini gerçekleştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Damla Sönmez, yaz döneminde Show TV ekranında devam eden ve 25 bölüm olarak çekilen Maviye Sürgün dizisinde başrolde yer alıyor.

Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak ile birlikte dizide başrolde yer alan Damla Sönmez’in başarılı performansı da hayranları tarafından takdirle takip ediliyor.

Damla Sönmez, oyuncu olarak aslında çocukluk hayalini de gerçekleştirmiş. Sönmez, “Oyunculuk benim çocukluk hayalimdi” diye konuştu. Kendisini oyunculuğa çeken şeyin ne olduğunu tam olarak bilmediğinden bahseden Damla Sönmez, şu sözleriyle dikkat çekti:

“İnsanları anlamak ve onları birilerine anlatmak çok sevdiğim bir şey benim. Oradaki o birlik duygusunu seviyorum. Bunu dizilerde değil ama sinemada daha çok yapabiliyoruz.”

Festival filmleri için farklı ülkelere gittiğinde, oradaki insanların pek de bilmedikleri bir kültürden çıkan hikayeye olan ilgisinin kendisini çok etkilediğini söyleyen oyuncu, bunun kendisindeki yansımasını şöyle anlattı:

“Festivallerde çok alakasız bir kültürde, dünyanın öbür ucunda seyirci ile göz göze geldiğinizde, sizin kendi kültürünüzde anlattığınız derdin orada da karşılık bulduğunu fark ettiğinizde yaşadığınız mutluluk inanılmaz. Çok birleştirici bir gücü var.”