Ana sayfa Sosyal Medya Eylül Tumbar her an her şeyi yapabilir, risk almaktan çekinmez!

Eylül Tumbar her an her şeyi yapabilir, risk almaktan çekinmez!

tarafından ker_def

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde canlandırdığı Alize karakteri ile son günlerin konuşulan isimlerinden olan Eylül Tumbar, risk almaktan çekinmeyen bir tarza sahip.

Netflix’te yayınlanan ve büyük ilgi gören Biz Kimden Kaçıyorduk Anne isimli mini dizide Bambi karakteri ile bir anda herkesin dikkatini çeken genç oyuncu, yaz döneminde de TRT1’in sevilen aile komedisi Kendi Düşen Ağlamaz ile ilk televizyon dizisi deneyimini yaşıyor.

Eylül Tumbar yaptığı açıklamalarla da dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Uyumlu birisi olduğunu ama aynı zamanda hırslı ve eğlenceli de olduğunu anlatan Eylül Tumbar, kendisine şu öğüdü verdi:

“Kendi üzerine bu kadar gitme ve kendine bu kadar yüklenme.”

Hürriyet gazetesindeki röportajında kendisine karşı biraz acımasız olabildiğini anlatan oyuncu, her an her şeyi yapabilecek bir karakterininde bulunduğundan bahsetti.

Oyuncu, “Aslında Aslan burcuyum, yükselenim de Başak. Bir yandan kontrollüyümdür, her şey planlı olsun isterim ama bir noktada da risk almaktan hiç çekinmem” dedi.

Hayat mottosunun her şeyin tadını çıkartmak olduğunu ifade eden oyuncu, bunu da çoğu zaman başardığını söyledi.

Sosyal medyada olumlu veya olumsuz yorumlar olabileceğini anlatan Eylül Tumbar, bunun kendisine olan etkisini şu sözlerle anlattı:

“Aslında herkesin kendine ait bir fikri olabileceğini kabul edince her şey çok daha kolay oluyor. Tabii olumsuz yorumlar da olacak. Düşünüyorum, kendime dışarıdan baksaydım ben sever miydim diye, bazen diyorum ki “Evet, haklılar”, bazen de olumlu yorumları haklı buluyorum, okuyorum, dikkat ediyorum ama bu eleştirilerin modumu düşürmesine izin vermiyorum.”