Ana sayfa Sosyal Medya Damla Sönmez için oyunculuk mesleğine duyduğu aşkın tarifi yok!

Damla Sönmez için oyunculuk mesleğine duyduğu aşkın tarifi yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Maviye Sürgün isimli dizi ile Show TV ekranında yer almaya devam eden Damla Sönmez, canlandırdığı Defne karakteri ile gündemde yer alan isimlerden birisi oldu. Latin Amerika’daki dizi izleyicileri hedeflenerek oluşturulan Maviye Sürgün dizisi, Blue Cage ismiyle yurt dışında dikkat çeken Türk dizilerinden birisi olarak öne çıktı.

Show TV’nin de yaz döneminde fırsat bularak yayınlamaya başladığı Maviye Sürgün, güçlü hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile konuşulan yapımlardan birisi oldu. Dizide Defne olarak izlediğimiz Damla Sönmez, yaptığı açıklamalar ile de dikkatleri çekiyor.

Ömür Sabuncu’nun sorularını yanıtlayan oyuncu, çocukluk hayali olan mesleği yapmanın farkını da yaşıyor. Damla Sönmez, oyunculuk mesleğine olan tutkusunu şu sözlerle ifade etti:

“Birine neden aşık olduğunuzu da anlatamazsınız bence. Bunun da cevabını bilmiyorum, ‘şu yüzden’ diyemem. İnsanları anlamak ve onları birilerine anlatmak çok sevdiğim bir şey. Oradaki birlik duygusunu seviyorum.”

Kendi kültüründe yaşadığı sıkıntıları aktardığı zaman yabancı ülkelerde ve çok farklı kültürlerdeki insanlar ile ortak noktalar bulmanın kendisini çok memnun ettiğinden bahseden Damla Sönmez, oyunculuğu bu yüzden birleştirici bir güç olarak değerlendiriyor.

Oyunculuk konusunda ailesinin hep endişeli olduğunu ama arkasında da durduklarını ifade eden Damla Sönmez, ikna etmekte zorlanmadığını söyledi.

Oyuncu, “gelecek kaygısının” ailesinin endişesi olduğunu ama kararlılığını görünce de desteklerini aldığını ifade etti.

Damla Sönmez, “Hangi mesleği yaparsan yap, işini iyi yap derler” şeklinde ailesinin desteğini tarif etti.

Heyecanlı ve her şeyi hızlıca yapmayı seven birisi olduğunu anlatan oyuncu, 30’lu yaşlarından sonra tepkilerinin farklılaştığını ve kendisini daha iyi tanımaya başladığını da anlattı.