Ana sayfa Sosyal Medya Dönence dizisinin reytingleri gibi sosyal medya desteği de artarak sürüyor!

Dönence dizisinin reytingleri gibi sosyal medya desteği de artarak sürüyor!

tarafından ker_def

Kanal D’nin, yapımcılığını D Media, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence ikinci bölümü ile ekrana geldi.

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı dizi yayınlanan ikinci bölümü ile reytinglerde çok iyi sonuçlar elde etti. Tüm kişiler kategorisinde 4’lü reytinglere çıkarak yaz döneminin düşük reyting tablosunda çiçek gibi açan Dönence dizisi, hikayesi ile izleyicileri derinden etkilemiş durumda.

Dönence’nin reytingler gibi sosyal medya desteği de artarak devam ediyor. İzmir’in şirin tatil beldesi Foça’nın eşsiz güzelliğinde çekilen Dönence’nin ikinci bölümü ile sıçrama yapması dikkatlerden kaçmadı.

Dönence yeni bölümü ile sosyal medyada da gündeme oturdu. Gece boyunca TT listelerinin zirvesinde yer alan dizi kullanıcılar tarafından oldukça konuşuldu.

Dönence dizisinin reytingleri gibi sosyal medya desteği de artarak sürüyor! 7

Dönence dizinin hem reytinglerde ortalama oranlara ulaşması bir başarı olarak kabul edilirken, sosyal medyada da desteğin artarak sürmesi, projenin ilerleyen haftalarda da çok konuşulacağını gösteriyor.

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence dizisinde; Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu gibi dikkat çeken oyuncular bulunuyor.

Dönence sürprizlerle dolu yeni bölümü ile 18 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de izleyicilerle buluşacak.