Ana sayfa Dizi Haberleri Damla Sönmez yeniden televizyon ekranına güçlü bir diziyle dönüyor!

Damla Sönmez yeniden televizyon ekranına güçlü bir diziyle dönüyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Damla Sönmez yeni dizisi ile gündem olmaya başladı. Ertan Saban ile birlikte başrolünde yer aldığı Kötü Kan isimli dizi ile anlaşma yapan ünlü oyuncu, Aziz dizisinde Dilruba karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Ardından Güney Amerika için hazırlanan Maviye Sürgün dizisinde Defne karakterini canlandıran oyuncu, yeniden izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

2004 yılından bu yana setlerde yer alan, 20 senelik kariyerinde iddialı projelere adını yazdıran Damla Sönmez, oyunculuk yetenekleriyle geniş bir hayran kitlesi de kazandı.

Gece Gündüz, Şubat, Güllerin Savaşı, Çukur ve Aziz gibi akıllardan çıkmayan projelerde önemli başarılara imza atan oyuncu, yer aldığı sinema filmleriyle de adından çok söz ettirdi.

Ertan Saban ile birlikte yeni sezonda Now televizyon kanalında yer alacak olan oyuncu, Kötü Kan isimli dizide yine bir dram performansı sergileyecek.

Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen, Savaş Özdemir gibi tecrübeli isimlerin de yer aldığı Kötü Kan dizisi heyecan ve merakla bekleniyor.

Aksiyonu ve dramı harmanlayan yeni hikayesi ile çekimlerine başlanan Kötü Kan dizisinin Eylül ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor.