Ana sayfa Sosyal Medya Dedesini kaybeden Gökhan Alkan’dan acı dolu paylaşım!

Dedesini kaybeden Gökhan Alkan’dan acı dolu paylaşım!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –ATV’de dün akşam ilk bölümü yayınlanan Kalp Yarası’yla ekrana geri dönen Gökhan Alkan, bugünlerde büyük bir acı yaşıyor. Gökhan Alkan birkaç gün önce çok sevdiği dedesini kaybetti.

Gökhan Alkan, 13 Haziran günü dedesinin vefat haberini alınca Kalp Yarası’nın çekimlerine ara verildi. Alkan dedesinin cenazesine katılmak üzere çekimlerin yapıldığı Antakya’dan İstanbul’a gitti.

Büyük bir acı yaşayan Gökhan Alkan, Instagram hesabından dedesinin bir fotoğrafını paylaştı. Altına da “Atam. Allah senden razı olsun. Allah’a emanet ol. 23.06.2021” diye yazdı. Alkan’ın paylaşımı kısa süre içerisinde 80 binden fazla beğeni aldı. Hayranları ünlü oyuncuya baş sağlığı diledi.

Dedesini kaybeden Gökhan Alkan'dan acı dolu paylaşım! 7

Gökhan Alkan’ın babaane ve dedesine ne kadar düşkün olduğu hayranları tarafından çok iyi biliniyor. Nitekim oyuncu birkaç ay önce koronavirüs sebebiyle görüşemediği babaanne ve dedesine daha yakın olmak için onlara Bağdat Caddesi’nden bir ev almıştı. Ev için tam 1,5 milyon lira ödeyen Alkan, evin içini de baştan aşağı yenilemişti.

Gökhan Alkan, dedesinin kaybı üzerine yaşadığı acıyı unutamadan dizi setine geri dönmek zorunda kaldı. ATV’nin bu sezon en iddialı dizilerinden biri olan Kalp Yarası’nın çekimleri için Antakya’ya dönen oyuncu çekimlere kaldığı yerden devam etti.