Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Akbağ hayralarını üzdü! Usta oyuncu artık dizilerde rol almayı düşünmüyor!..

Demet Akbağ hayralarını üzdü! Usta oyuncu artık dizilerde rol almayı düşünmüyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-15 yıl ara verdiği tiyatro sahnesine Ylmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı Aydınlıkevler oyunuyla geri dönen usta oyuncu Demet Akbağ Bloomberg HT’de yayınlanan Fatih Altaylı ile Bire Bir programına konuk oldu.

Usta oyuncu sahnelere neden ara verdiğini şu sözlerle anlattı;  “Aynı oyununu 4’er sene oynadık. 12 sene aralıksız turne yaptık. Çok yorulduk. Bir anda da hayatımıza sinema girince, Yılmaz da yazmayı durdurunca… Bu kez de ben oyun beğenmez oldum. ‘Bizim içimizden insanlar oynadım, yabancı bir oyun oynamak istemiyorum.’ dedim.

Ben de anlamadım bu kadar uzun zaman geçtiğini. Hakikaten buradan seyircimden özür diliyorum. İtiraf ediyorum; Yılmaz adını da özür dileyeyim. İkimiz de tembellik ettik. Tiyatroyu çok ihmal ettik. Bu oyunla kendimizi affettireceğimize inanıyoruz.”

Demet Akbağ hayralarını üzdü! Usta oyuncu artık dizilerde rol almayı düşünmüyor!.. 59

Demet Akbağ programda, 2003 yılında rol aldığı  Neredesin Firuze filmiyle ilgili de bir itirafta bulundu.Rolü kabul etmesindeki en önemli etkenin filmin yönetmeni Ezel Akay’ın bir gün tiyatroya gelip hikayeyi kendisine  baştan sona anlatması olduğunu belirten Akbağ, “Eğer senaryoyu okusaydım hiçbir şey anlamayabilirdim. O masalsı dünyayı o kadar güzel anlattı ki, hatta o sene ‘Vizontele 2’ de çekiliyordu. Yılmaz (Erdoğan) ile Necati’ye (Akpınar) dedim ki; O kadar sevdim ki ben bu filmde rol almak istiyorum” dedi.

Televizyon ekranlarında en son Akrep dizisnde rol alan oyuncu gelecek projelerinden de bahsederek, “Tabii ki bazı projeler geliyor ama uzun metrajlı televizyon dizisi yapmam diye düşünüyorum çünkü çok zor. İştahlandıran bir rol gelirse bilemem, büyük konuşmamak da lazım.” şeklinde konuştu.