Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın Pars’ı gerçek bir fenomen oldu! Pars sevgisi çizgi roman yaptırttı!

Yargı’nın Pars’ı gerçek bir fenomen oldu! Pars sevgisi çizgi roman yaptırttı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin her pazar akşamı ekrana gelen ve fırtınalar estiren dizisi Yargı’nın en sevilen karakterlerinden biri hiç kuşkusuz Savcı Pars. Pars’ı canlandıran Mehmet Yılmaz Ak’ın başarılı performansı senarist Sema Ergenekon’un etkileyici replikleriyle birleşince ortaya büyük bir Pars aşkı çıktı. Bir izleyicinin Pars’la yaptığı çizgi roman herkesin beğenisini kazandı.

Bugüne kadar birçok yapımda karşımıza çıkan başarılı oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, Yargı dizisinde canlandırdığı Pars karakteriyle kariyerinin zirvesine ulaştı. Pars karakteri Mehmet Yılmaz Ak sayesinde o kadar çok sevildi ki karakter replikleriyle bir fenomene dönüştü.

Bir hayranı son olarak Pars’ı bir çizgi roman karakteri haline getirdi. Basit çizimlerle gerçekleştirdiği çalışmaya Pars’ın dizideki repliklerini de ses olarak ekleyince ortaya çok eğlenceli bir iş çıktı. Mehmet Yılmaz Ak da sosyal medya hesabında bu çalışmayı paylaştı.

Pars’la ilgili hayranları sürekli videolar yapıyor, caps’lar paylaşıyor. Daha önce yapılan bir çalışma da çok dikkat çekiciydi. “Pars Savcım ile alfabeyi öğreniyoruz” cümlesiyle paylaşılan videoda Pars’ın unutulmayan replikleri alfabe sıralamasıyla bir araya getirilmişti. Bu video sosyal medyada paylaşılmış ve herkes tarafından çok beğenilmişti.

Yargı dizisinin her karakteri şahsına münhasır. Ama en çok sevilen hiç tartışmasız Mehmet Yılmaz Ak tarafından canlandırılan Savcı Pars Seçkin. Pars’ın doğallığı, dürüstlüğü ve her zaman adaletten yana tavırları izleyiciler tarafından çok sevildi.

Pars karakterinin bu kadar başarılı olmasında en büyük pay oyuncu Mehmet Yılmaz Ak’ın performansı olduğuna dikkat çekiliyor. Ancak usta oyuncu bu başarıda senarist Sema Ergenekon’un büyük payı olduğuna dikkat çekiyor.