Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Akbağ, tam dönüş kararı almıştı ama pandemi engel oldu!

Demet Akbağ, tam dönüş kararı almıştı ama pandemi engel oldu!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında aradan geçen yılların ardından Akrep dizisiyle ekrana dönüş yapan Demet Akbağ, güçlü oyunculuk performansı ile hayranlık uyandırmaya devam ediyor. Usta oyuncu Demet Akbağ, Haber Global ekranında ilgiyle izlenen ‘Jülide Ateş ile 40’ programında Jülide Ateş’in sorularını yanıtladı.

Programın 14 Ocak Perşembe akşamı ekrana gelen 40’ıncı bölümünün özel konuğu olarak ekrana gelen Demet Akbağ, Ateş’in kariyeri ve özel hayatıyla ile ilgili sorularına samimiyetle yanıt verdi. Tiyatro sahnesini özlediğini dile getiren Akbağ, tam sahnelere dönmek üzereyken pandemiye denk geldiğini anlattı.

Akbağ şöyle konuştu “Tam sahneye dönmek isterken dünyamızın çivisi yerinden oynadı. Provalara başlamak üzereydik. Çok özledim seyircinin nefesini hissetmeyi, sahnede seyirciyle göz göze olmayı… Epey uzun bir ara olmuştu. Sözüm söz, bu tatsızlık bitince seyircinin sinema ve tiyatro salonlarına dolacağına inanıyorum; önümüzdeki sene sahnede olabilirim.”

İdolünün hocası Yıldız Kenter olduğunu söyleyen Demet Akbağ, Bir Demet Tiyatro’da en çok güldüğü karakterinin Feriştah olduğunu, Lütfiye sahnelerini çekerken sık sık güldükleri için çekimleri defalarca durduklarını anlatırken o günlere gitti…