Ana sayfa Sosyal Medya Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan’ı sahnede görmeyi özleyen ünlü isimler paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı!..

Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan’ı sahnede görmeyi özleyen ünlü isimler paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan ikilisini yıllar sonra yeniden bir araya getiren Aydınlık Evler adlı oyunun galası pek çok ünlü ismi de buluşturdu.

Bir Demet Tiyatro’yla 90’lı yıllara damga vuran ve ardından Vizontele başta olmak üzere birçok projeye imza atan Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ ikilisi yıllar sonra tekrar bir tiyatro oyununda bir araya geldi.

Türk sinemasının iki usta ismi, Aydınlık Evler oyunuyla yine güçlerini birleştirdi. Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı Demet Akbağ’ın da oynadığı oyunun galasına ünlü isimler akın etti. Sosyal medyada oyunla ilgili pek çok paylaşım yapıldı.

Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan'ı sahnede görmeyi özleyen ünlü isimler paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı!.. 11

Oyunu izleyen ünlü komedyen Şahan Gökbakar paylaşımında, Akbağ ve Erdoğan ikilisine, ‘İkinizi de çok seviyoruz’ sözleriyle seslendi.

Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan'ı sahnede görmeyi özleyen ünlü isimler paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı!.. 12

Oyuncu Gonca Vuslateri de oyunun galasında Demet Akbağ ile fotoğrafını çektirip instagram hesabından paylaştı.

Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan'ı sahnede görmeyi özleyen ünlü isimler paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı!.. 13

Sunucu Esra Erol ise duygularını; ‘Yıllar sonra Demet Akbağ’ı tiyatro sahnesinde görmek rüya gibiydi’ yazdığı paylaşımıyla dile getirdi.

Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan'ı sahnede görmeyi özleyen ünlü isimler paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı!.. 14

Oyuncu Behzat Uygur da harika bir oyun izlediğini söyleyerek tüm ekibi tebrik etti. Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Serdar Biliş’in yaptığı oyunda usta oyuncu Demet Akbağ’a Salih Bademci, Burak Dakak, Sinem Ünsal, Nebi Tolga Yılmaz, Sevda Baş, Caner Alkaya, Barkın Sarp, Ömer Güneş ve Kiraz Tosun eşlik ediyor.

Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan'ı sahnede görmeyi özleyen ünlü isimler paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı!.. 15

Aydınlık Evler oyunu bir mahallede geçen hikayesiyle dikkat çekiyor. Oyun, Hicri adlı berberin anlattığı hikâyeyle başlıyor.