Ana sayfa Dizi Haberleri Baht Oyunu dizisiyle yıldızı parlayan Cemre Baysel, meslektaşı Burcu Özberk’in izinden gidiyor!

Baht Oyunu dizisiyle yıldızı parlayan Cemre Baysel, meslektaşı Burcu Özberk’in izinden gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baht Oyunu dizisi geçtiğimiz yaz ayında yayınlandı ve büyük de ilgi çekti. Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz ikilisinin uyumu o kadar başarılı oldu ki, bir dizi aşkının daha gerçekleşmesi kimseyi şaşırtmadı. Baht Oyunu dizisinin ekran ömrü çok uzun sürmese de başrol çiftinin aşkı hala devam ediyor.

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’a sosyal medyada da büyük bir ilgi var. Baht Oyunu ile birlikte öne çıkan bu ikilinin hayranları zaman zaman sosyal medyada etkileşim patlaması oluşturuyor. Ünlü çifte yurt dışındaki dizi hayranlarının da yoğun bir ilgisi var.

Cemre Baysel’in yeni dizi tercihi de çok merak ediliyordu ve ilk bilgiler geldi. Birçok yapımcının birlikte çalışmak için teklif yağdırdığı oyuncu seçimini Senden Daha Güzel isimli romantik komedi dizisinden yana kullandı.

Cemre Baysel, meslektaşı Burcu Özberk gibi romantik komedi alanının en iyi kadın oyuncularından biris olma yolunda adımlar atıyor. Burcu Özberk, bugüne kadar yer aldığı romantik komedilerle bu alanın en çok teklif alan kadın oyuncusu konumundaydı. Baht Oyunu sonrasında Cemre Baysel’e de benzer bir ilgi var ve ünlü oyuncu da bu durumu fırsata çevirmeye çalışacak.

Baht Oyunu dizisiyle yıldızı parlayan Cemre Baysel, meslektaşı Burcu Özberk'in izinden gidiyor! 7

Yurt dışında çok izlenen Türk dizileri genellikle romantik komediler oldu. Burcu Özberk de kendisini bu tür yapımlar ile yabancı hayranlara tanıttı. Cemre Baysel için de şimdi benzer bir yoldan yürüme fırsatı çıktı. Oyuncu Ayşe Üner Kutlu’nun senaryosunu yazdığı Senden Daha Güzel ile birlikte, yeniden yaz döneminin etkili isimleri arasına katılacak. Tabii ki eğlenceli romantik komedi dizisi yurt dışında da büyük yankı bulacaktır.

Gaziantep’te yetişen bir kadın doktor ile, İstanbul’da yetişen ünlü bir estetik doktorun renkli çatışmasını Senden Daha Güzel isimli dizide izleyeceksiniz.

Erkenci Kuş’un bir döneminin ve Sen Çal Kapım’nın tamamında senaryolarında imzası bulunan Ayşe Üner Kutlu, şimdi de yeni romantik komedi hikayesi ile milyonları etkilemeye devam edecek gibi gözüküyor.