Ana sayfa Dizi Fragmanları Baba dizisinde Servet ile İlhan karşılaşması gerilimi artırdı!

Baba dizisinde Servet ile İlhan karşılaşması gerilimi artırdı!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Baba’nın yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Servet’in karakolda İlhan’la karşı karşıya geldiği sahnede gerilim dolu dakikalar yaşanıyor. Polisler İlhan’a onu inşaattan iten kişinin Servet olup olmadığını sorarken, İlhan’ın vereceği yanıt merakla bekleniyor.

Baba dizisi Salı akşamları Show TV ekranında yayınlanıyor ve geniş bir izleyici kitlesine hitap ediyor. Dizi başlamadan önce sezonun en iyi çıkışlarından birisini yapacağı tahmin ediliyordu. Ancak Baba dizisi orta sıralarda ilerleyen bir yapım oldu. Hikayesi ile ilgi çeken, Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın başrolde yer almasıyla da çok konuşulan dizinin dokuzuncu bölümünü 12 Nisan Salı akşamı saat 20.00’da Show TV’de izleyebilirsiniz.

Baba dizisi sekizinci bölümde ise; Elif, Verdana Group yöneticileriyle şirkete gelirken Kadir, Verdana’nın Ornaz’a yönetici atayabileceğini öğrendi.

Bu kişinin de Elif olduğunu anlayan Kadir, asıl darbeden habersizdi. Yönetime dahil olmak, şirket hissedarlarından birinin desteğiyle olabilirdi. O sırada kapıdan Büşra Saruhanlı girdi. Kardeşini yanında değil, bir kez daha karşısında bulan Kadir’in aldığı bu darbeyle ne yapacağı merakla bekleniyor.

‘Baba’nın hikayesini Gökhan Horzum ve Ekin Atalar, senaryosunu Ekin Atalar, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor. ‘Baba’ yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!