Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Demet Baltacı uyardı; “Kova Burcu ev kazalarına dikkat etsin!”

Demet Baltacı uyardı; “Kova Burcu ev kazalarına dikkat etsin!”

tarafından sevda

Demet Baltacı yıutube kanalında ki haftalık burç yorumunda Kova burcunun bu hafta, özel hayat, yuva, ebeveyn ve aile konularına daha fazla odaklanacaklarına dikkat çekti. Baltacı; Sevgili Kovalar, bu hafta ilişkilerinizde güven ve huzur arayacaksınız ,en fazla güveni de aileniz de bulabilirsiniz” dedi.

Demet Baltacı Kova burcuna şu uyarı ve tavsiyelerde bulundu; “Kovalar, 5 Marta kadar Merkür Balık burcunda olacak bu dönemde maddi kazanç yolları ile ilgili sezgilerinizi kullanırsanız eğer güzel gelişmeler söz konusu ancak, 5 Mart’tan sonra parasal konulara temkinli yaklaşmanızda fayda var.  Venüs’ün Oğlak burcunda ki hareketi size kazanç anlamında güzel dönüşler olabileceğini gösteriyor” dedi.

Demet Baltacı Kova burcuna şu tavsiyede bulundu; “Sevgili Kovalar, Mars’ın Boğa burcunda ki hareketi 4. ev alanınızda olacağı için enerjinizi  aile ve  ev  işleri gibi konulara odaklayacaksınız ancak, burada bazı çatışmalar, ufak tefek sakarlıklar veya ev kazaları söz konusu olabilir bunlara dikkat etmenizi tavsiye ediyorum” dedi .