Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Evgar bir projeyi yalanladı ama başka bir sürpriz yaptı!

Demet Evgar bir projeyi yalanladı ama başka bir sürpriz yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Evgar, en son Show TV ekranında geçen sezon Alev Alev isimli dizinin başrolünde yer aldı. Çok başarılı bir performansa imzasını atan oyuncu, hayranlarını yine mest etti.

Demet Evgar’ın dizinin yönetmeni Ahmet Katıksız’ın Oğlum isimli yeni bir projesinde yer alacağı konusunda iddialar ortaya atılmıştı. Oyuncu bunun doğru olmadığını söyledi. Arkadaşı Esra Dermancıoğlu ile birlikte yemek yerken görüntülenen Demet Evgar, muhabirin sorularını da yanıtladı.

Oyuncu, Oğlum isimli projeden haberinin bile olmadığını her hali ile sergilerken, “Öyle bir şey yok. Sürpriz yeni proje var. Sürpriz bir şey var ama şu anda sürprizi bozmayacağım” açıklamasında bulundu.

Can Bonomo ile yaptığı düet ile de sosyal medyada çok güzel yorumlar alan Demet Evgar, bu ilgiden çok memnun kaldı. Oyuncu, şarkıcılık konusunda ise sorulara yanıt vermek istemedi.

Ünlü oyuncunun yeni sürprizinin bir şarkı projesi olabileceği yönünde beklenti de oluştu. “Yakın zamanda öğrenirsiniz” diyen Demet Evgar, bir detay vermek istemedi.