Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalp Yarası dizisinde artık cin şişeden çıktı, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

Kalp Yarası dizisinde artık cin şişeden çıktı, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

tarafından ker_def

atv ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Kalp Yarası dizisi, yaz döneminden bu yana etkili hikayesi ile yoluna devam ediyor. Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin reytingleri son dönemde düşük geliyor. Geniş bir hayran kitlesine sahip olmasına rağmen, son dönemde düşüş yaşayan reytingler sıkıntı oluşturuyor.

Hikayede ise Ayşe ve Ferit’in sıkıntıları bir türlü bitmiyor. Bebeğini kaybeden Ayşe, büyük travma yaşıyor. Artık Ayşe için hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının mesajı da yeni bölümde net bir şekilde verilecek. Kendisine yapılanların intikamını almak için yola çıkan Ayşe çok hırslı ve kızgın. Dizinin izleyicileri Ayşe karakterindeki büyük değişimi yeni bölümde net bir şekilde hissedecek.

Kalp Yarası dizisinde artık cin şişeden çıktı, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak 7

Ferit ise hem Hande hem de Mirza’nın yaptıklarını öğrenmek için harekete geçecek. Kalp Yarası dizisinde gerçeklerle yüzleşme vakti geldi. Bugün yayınlanacak 21. bölümde önemli olaylar yaşanacak. İşte bazı detaylar: Ayşe yaşadığı travmanın etkisiyle zor zamanlar geçirirken karısını korumak isteyen Ferit hem Hande’yi hem de Mirza’yı takibe alır.

Ayşe başına gelen felaketin sebebini öğrendiğinde ise hesap sormak için derhal harekete geçer. Vedia’nın teyzesi olduğunu öğrenen Yaman beklemediği bu gerçekle yüzleşmek zorunda kalır.

İhanete uğrayan Azade ise Adnan’ı yola getirmenin yolunu bulur; ancak bu oyun ikisini de beklemedikleri bir durumun ortasında bırakır. Ferit’in hamleleriyle köşeye sıkışan Hande, intikam ateşiyle dolu Ayşe’nin elinden kurtulabilecek midir?