Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Evgar ve Emre Karayel’in çok sevilen dizisi 1 KADIN 1 ERKEK dizisi yeni bölümleriyle dönüyor!

Demet Evgar ve Emre Karayel’in çok sevilen dizisi 1 KADIN 1 ERKEK dizisi yeni bölümleriyle dönüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Bir dönemin çok sevilen, kısa sahneleriyle kadın ve erkek ilişkisine ayrı taraflardan bakan küçük olaylarla ekrana gelen 1 Kadın 1 Erkek dizisinin yeni bölümleri çekiliyor! Dizide Zeynep karakterine hayat veren Demet Evgar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla müjdeyi dizinin hayranlarıyla paylaştı.

2008-2015 yılları arasında TürkMax, Star TV ve FOX gibi kanallarda yayınlanan, mini bir dizi olan 1 Kadın 1 Erkek dizisi, durum komedisi türünde sevilen bir yapımdı. Demet Evgar, dizinin yeniden başlayacağını yayınladığı videoya ‘Yakında’ notunu düşerek duyurmuş oldu.

Demet Evgar’ın yeni çekimlere ait bir sahneyi twitter hesabından paylaşarak ‘Yakında’ notunu düşmesi, 1 Kadın 1 Erkek dizisinin yeniden başlamasını isteyenleri sevindirdi. Dizinin BluTV’de yayınlanacağı konuşulmakta.

1 Kadın 1 Erkek dizisinin eski bölümleri bir süre önce Netflix’te yayınlamaya başlamıştı. Büyük ilgi gören diziyle ilgili son gelen bilgiler, 2023’te Blu TV’de yeni bölümleriyle yayınlanmaya başlayacağı yönünde. 1 Kadın 1 Erkek dizisi farklı kanallar için toplamda 416 bölüm çekildi.

Bu arada iki oyuncunun ilk sahneleri ise toplumsal bir yaraya parmak basmak için çekilen bir sahne oldu! Kadılara yönelik şiddetle ilgili iki oyuncunun çekilen videosunu Demet Evgar, şu sözlerle yayınladı: “Kadınlara yönelik şiddete son demek için sevgili dostum @emrekarayel01 ile yıllar sonra bir araya geldik ve @unwomenturkiye’nin #SheSaidNo kampanyası için bu videoyu çektik. ???? Siz de bize katılın, kadınlara yönelik şiddete hep birlikte hayır diyelim!”