Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü, zirveyi Onur Seyit Yaran’dan aldı kimseye bırakmıyor! En yakın rakibi artık Halil İbrahim Ceyhan!

Akın Akınözü, zirveyi Onur Seyit Yaran’dan aldı kimseye bırakmıyor! En yakın rakibi artık Halil İbrahim Ceyhan!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Her hafta ekranın sevilen dizilerinin öne çıkan isimleri, sosyal medyada ayrı bir rekabette! Dizileriyle çok konuşulan isimler, gelen ileti ve paylaşımlar oranında sosyal medya tablolarında yer alıyor. Son günlerde en popülerlik konusunda erkek oyuncular arasında Akın Akınözü, tüm rakiplerini ciddi farklarla sollamakta!

Akınözü, ekranda reytingleriyle büyük sorun yaşayan Tuzak dizisinde Umut (Çınar) rolüyle gündemde. Bensu Soral ile başrolde yer alan Akınözü, hayranları tarafından büyük bir sosyal medya desteği ile karşılanıyor! Hercai’deki Miran karakteriyle şöhreti yakalayan ünlü oyuncuya yabancı hayranlarından da destek büyük!

Sosyal medyada oyuncular adına gelen iletilerin toplanmasıyla elde edilen rakamlar karşılığında haftalık, aylık popülerlik listeleri oluşturulmakta. Adba.tv’nin 16-22 Kasım tarihleri arasında yaptığı son listeye göre Akın Akınözü ilk sırada. Bir kaç haftadır zirveyi kimseye bırakmıyor oyuncu! Aylarca Kardeşlerim dizisinin genç oyuncusu Onur Seyit Yaran, listenin ilk başındaki isim olarak ciddi farklar atmıştı rakiplerine!

Akın Akınözü, zirveyi Onur Seyit Yaran'dan aldı kimseye bırakmıyor! En yakın rakibi artık Halil İbrahim Ceyhan! 8

Fakat Yaran, yerini giderek Akın Akınözü’ne bırakırken, popülerlik konusunda başka isimlerin öne geçmesiyle gerilemeye başladı! Kanal 7’nin Emanet dizisi ile dikkatleri çeken Halil İbrahim Ceyhan ise aylardır Onur Seyit Yaran’ın ardından 2. sırada yer alıyordu. Akın Akınözü’nün zirvede olduğu bir kaç haftadır da Ceyhan hala yerini korumakta! Üstelik aralarındaki fark da zaman zaman yakınlaşıyor!

Son haftalarda Alp Navruz da TRT1’deki Yürek Çıkmazı dizisiyle tabloya hızlı bir giriş yapmıştı. Oyuncu, aynı hızla 3. sıraya kadar gelmeyi başardı! Yine bir başka çok konuşulan isim Yalı Çapkını dizisinin oyuncusu Mert Ramazan Demir de ilk 5’te yer almakta!

Akın Akınözü, zirveyi Onur Seyit Yaran'dan aldı kimseye bırakmıyor! En yakın rakibi artık Halil İbrahim Ceyhan! 9

Listenin diğer isimleri arasında Aytaç Şaşmaz’ın da bu hafta yükselişe geçtiği görülmekte. Şaşmaz, Fox TV’nin Darmaduman dizisindeki rolüyle beğeni topluyor. Listenin diğer isimleri ise Haktan Zavlak, Murat Yıldırım, Recep Usta ve Caner Topçu da bu haftanın ilk 10 sıralamasında yer alan oyuncular…