Ana sayfa Sosyal Medya Seyran ve Ferit, Doğa ve Fatih’i geçip Asiye ve Doruk’a büyük rakip oldular! Yalı Çapkını çifti, en popüler olma yolunda!

Seyran ve Ferit, Doğa ve Fatih’i geçip Asiye ve Doruk’a büyük rakip oldular! Yalı Çapkını çifti, en popüler olma yolunda!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Son dönemde gençlik dizilerinde rol alan genç kuşak oyuncular, pek çok ünlü ve deneyimli ismi popülerlik konusunda alt etmiş durumda! Sosyal medyadan gelen paylaşımlar sonucunda ortaya çıkan tablolarda, genç kuşak oyuncuların isimleri hep ilk sıralarda yer alıyor.

Bu arada dizilerin sevilen çiftleri de sosyal medyada gündemden düşmüyor! Yapılan paylaşımların ölçülmesi neticesinde haftalık olarak ‘en popüler çiftler’ kategorisinde bazı isimler uzun süredir yerini korurken, bazı isimlerin ise tabloya hızlı bir şekilde dahil olmaları dikkat çekiyor!

Somera tarafından yapılan haftalık ölçümlemelerde son tablo 16-23 Kasım haftasını işaret ediyor. Bu tarihler arasında dizilerin sevilen çiftlerine gelen iletilerin toplanmasıyla oluşan rakam, en popüler 5 çifti ortaya çıkardı! Buna göre ilk sırada aylardır zirveyi bırakmayan Kardeşlerim dizisinin çifti Asiye ve Doruk var.

Seyran ve Ferit, Doğa ve Fatih'i geçip Asiye ve Doruk'a büyük rakip oldular! Yalı Çapkını çifti, en popüler olma yolunda! 9

Onur Seyit Yaran ve Su Burcu Yazgı Coşkun’un hayat verdikleri Asiye ve Doruk çifti, bazı kuruluşlardan ‘yılın en iyi dizi çifti’ ödüllerini de alıyorlar. En son yapılan ölçümde 651 bin 498 ileti ile haftanın yıldızı yine Asiye ve Doruk çifti oldu!

İlk 5 tablosunda uzun süredir yerini koruyan Aybike ve Berk çifti de 2.liği bu hafta yine kimseye bırakmıyor! Melis Minkari ve Recep Usta, genç kuşağın dikkat çeken oyuncularından. Aybike ve Berk olarak da çok sevildiler. Çifte hafta içinde 597 bin 035 ileti geldi.

Seyran ve Ferit, Doğa ve Fatih'i geçip Asiye ve Doruk'a büyük rakip oldular! Yalı Çapkını çifti, en popüler olma yolunda! 10

Listeye hızlı giriş yapan dizi çifti ise Yalı Çapkını’nın sevilen isimleri Seyran ve Ferit oldu! Geçtiğimiz hafta Kızılcık Şerbeti dizisinin çifti Doğa ve Fatih listeye giriş yapmıştı. Seyran ve Ferit, “Sosyal TV’deki En Popüler Çiftler” arasında 12-23 Kasım haftasında ilk kez yer aldılar. Üstelik 3. sıradan!

Bu tabloda daha önce Duy Beni dizisinin Ekim ve Kanat çifti ile yine Kardeşlerim dizisinin Süsen ve Ömer’i uzun zaman yer aldı. Ancak bu iki çift yerlerine Seyran ve Ferit ile Doğa ve Fatih çiftlerine bırakmış görünüyorlar!

Seyran ve Ferit, Doğa ve Fatih'i geçip Asiye ve Doruk'a büyük rakip oldular! Yalı Çapkını çifti, en popüler olma yolunda! 11

Yalı Çapkını dizisi, sezonun çift rakamlı ve en yüksek reytingini alan bir dizi. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir de Seyran ve Ferit olarak çok seviliyor ve sosyal medyada da çok konuşuluyorlar. İlerleyen haftalarda popülerlik konusunda Asiye ve Doruk’a da rakip olacak durumdalar. Ancak haftalık aldıkları ileti sayısı şimdilik 196 bin 729’da şimdilik. Bu sayının giderek artması mümkün! Zira dizi, her bölümüyle ayrı bir heyecanla izlenmekte! Sosyal medyadan da desteğini giderek büyütüyor!

Bu arada popüler çiftler kategorisinin değişmez isimlerinden birisi de Tozluyaka dizisinin Zeyno ve Çağrı’sı Serra Pirinç ile Ahmet Haktan Zavlak. İki genç oyuncunun hayat verdiği Zeyno ve Çağrı, uzun süredir popüler çiftler arasında 5. sırayı korumaya devam ediyor…