Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Engin Hepileri aynı dönemde tam 5 projede yer alıyor!

Engin Hepileri aynı dönemde tam 5 projede yer alıyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Engin Hepileri için 2021 yılı çok bereketli geçiyor. Yılın başlarında Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizide Faruk karakterine hayat veren oyuncu, ayrıca 5 farklı projede daha yer alma başarısı gösterdi.

Oyunculuğu hayat gibi gören Engin Hepileri, Orta Kafa Aşk isimli dijital dizide duygusal ve mizahi yönü kuvvetli Mesut karakterini canlandırdı.

6 bölüm konuk oyuncu olarak katıldığı Evlilik Hakkında Her Şey isimli Fox TV dizisinde, sosyopat Koray karakterine hayat veren oyuncu, yine çok başarılı bir performans ortaya koydu.

Yaz döneminde çekilen ve 2022 yılında Netflix’te yayınlanacak olan Pera Palas’ta Gece Yarııs isimli dijital dizide oyuncu bir askere hayat verdi.

Bir çocuk programı yapmak için hazırlıklar gerçekleştiren oyuncu, ayrıca tiyatro sahnesinde Nergis Öztürk ile birlikte Akciğer isimli oyunla yer alıyor.

Engin Hepileri aynı dönemde tam 5 projede yer alıyor! 7

Son dönemde birbirinden farklı karakterler canlandıran Engin Hepileri’nin mesleğine yönelik bakışını ise şu sözleri anlatıyor:

Engin Hepileri’nin gelecek hedefleri, oyunculuk ve son dönem canlandırdığı farklı karakterle ilgili yorumu ise şöyle;

“Geleceği heyecanla beklediğiniz bir meslek bu, hayat gibi. Umut dolu. Yarın ne olacağı hiç belli olmayan çalıştıkça, üstüne düşündükçe, inandıkça size yeni imkanlar açan büyülü bir meslek.

Emekliliği yoktur mesela. Çalışmaya devam etmeli, kendinizi geliştirmeli ve devamlı yeni şeyler öğrenmeli, üretmelisiniz. Ancak bu şekilde ilerlersiniz. Yoksa geride kalırsınız. Rakiplerinizin değil, kendinizin gerisinde kalırsınız. İlerleme ise tecrübelerinizi hiç kaybetmemeniz gereken hayal gücünüz ile buluşturdukça mümkün olur.

Ve her bir rol yeni hayallerin renkleri oluverir. Ve bu rengarenk hayattır oyuncuyu dimdik hayatta tutan”