Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir Acun Ilıcalı’yla buluştu, ufukta yeni proje haberi mi var?

Demet Özdemir Acun Ilıcalı’yla buluştu, ufukta yeni proje haberi mi var?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Demet Özdemir, ekranların en çok sevilen kadın oyuncularından biri. Rol aldığı Çilek Kokusu, Erkenci Kuş gibi romantik komedi tarzındaki dizilerle şöhreti yakalayan ünlü yıldız geçtiğimiz yıl rol aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle, dram türündeki başarısını da kanıtlamıştı.

TV8’de yayınlanan Doğrduğun Ev Kaderindir adlı dizide İbrahim Çelikkol ile baş rolü paylaşan ünlü oyuncu dizinin final yapmasının ardından yazın Şükrü Özyıldız ile birlikte Netflix için Aşk Taktikleri adlı filmi çekti.

Şu sıralar dinlenen ünlü oyuncuya pek çok yapımcıdan yeni proje teklifi geldiği biliniyor ancak Demet Özdemir proje seçimi konusunda ince eleyip sık dokuyor.

Demet Özdemir ve Acun Ilıcalı ikilisinin bir araya gelmesi ve instagram hesaplarından art arda beraber fotoğraf paylaşmaları güzel oyuncunun hayranlarını heyecanlandırdı.

Demet Özdemir Acun Ilıcalı'yla buluştu, ufukta yeni proje haberi mi var? 8

TV8’in patronu Acun Ilıcalı fotoğrafı, ‘Hayranıyız’ yazarak paylaşırken, Demet Özdemir de aynı kareyi ‘Pek severim’ yazarak çiçek emojisiyle paylaştı.

Demet Özdemir Acun Ilıcalı'yla buluştu, ufukta yeni proje haberi mi var? 9

İkilinin buluşması oyuncunun hayranlarına ‘Acaba ufukta yeni bir proje mi var’ dedirtse de Demet Özdemir ve Acun Ilıcalı ikilisinin iyi dost oldukları biliniyor. Ayrıca Demet Özdemir’in sevgilisi Oğuzhan Koç da bu yıl O Ses Türkiye’nin jüri koltuğunda oturuyor. Çiftin, Acun Ilıcalı ve sevgilisi Çağla Aktunkaya’yla da zaman zaman bir araya geldiği biliniyor.

Öte yandan Demet Özdemir geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada yakında bir dizi sürprizi yapacağının sinyallerini vererek,  “Okuduğum bir şeyler var. Heyecanlandığım bir şeyler var. Ama imza atmadığım için söylemem doğru olmaz. Biraz ara vermeyi çok düşünmüştüm ama gelen işleri okuduğumda heyecanlandığımda kaçırmak istemediğimi de fark ettim. Belki yakın zamanda bir haber gelebilir size” şeklinde konuşmuştu.