Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’ya bir sürpriz oyuncu daha! İzleyenler çok şaşıracak!

Kırmızı Oda’ya bir sürpriz oyuncu daha! İzleyenler çok şaşıracak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV 8 ekranında izleyiciyle buluşan ve sürekli değişen hikayeleriyle farklı ünlü isimleri konuk eden Kırmızı Oda dizisi bir kez daha şaşırtacak. Dizi, kimsenin aklına gelmeyecek bir ismi konuk etmeye hazırlanıyor.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hasta hikayelerinden esinlenerek hikayesi ortaya çıkarılan Kırmızı Oda, bir psikolojik danışmanlık merkezinde geçiyor. Kırmızı Oda’da sürekli farklı karakterlerle farklı hikayeler izleyiciyle anlatılıyor.

Bugüne kadar Erkan Petekkaya, Aslıhan Gürbüz, Burcu Biricik gibi birçok ünlü ismi konuk oyuncu olarak ağırlayan Kırmızı Oda dizisi bu kez kimsenin aklına gelmeyecek bir ismi konuk etmeye hazırlanıyor. Kırmızı Oda’nın önümüzdeki günlerdeki bölümlerine konuk olacak oyuncu Athena’nın solisti Gökhan Özoğuz.

Kırmızı Oda'ya bir sürpriz oyuncu daha! İzleyenler çok şaşıracak! 7
Daha önceden O Ses Türkiye’de jüri üyesi olarak görev yapan Gökhan Özoğuz’un bugüne kadar birçok oyunculuk deneyimi oldu. Bugüne kadar O Şimdi Asker, O Şimdi Mahkum, Tramvay ve Tatlı Kaçıklar filmlerinde rol alan Özoğuz, en son Kendi Yolumda isimli filmin başrolünde yer aldı.

Özoğuz’un başrolünü Gökçe Bahadır’la paylaştığı film çok yakında gösterime girecek. Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın üstlendiği Kendi Yolumda adlı filmde Gökhan Özoğuz yine kendini canlandırıyor.

Bu arada Gökhan Özoğuz’un Kırmızı Oda’da canlandıracağı karakterle ilgili bir açıklama yapılmadı. Kırmızı Oda dizisi kısa süre önce de, ekranlardan çok uzun süredir uzakta olan Meltem Cumbul’u konuk edeceğini duyurmuştu.