Ana sayfa Dizi Haberleri Hayranlarının dört gözle beklediği Neslihan Atagül, Yalı Çapkını’nı neden kabul etmedi?

Hayranlarının dört gözle beklediği Neslihan Atagül, Yalı Çapkını’nı neden kabul etmedi?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Neslihan Atagül, son yıllarda kariyerinde çok ilerleme kaydeden başarılı bir oyuncu. Özellikle en son rol aldığı Sefirin Kızı dizisiyle yurt dışında adını daha fazla duyuran oyuncunun ekrana dönmesini hayranları dört gözle bekliyor. Ancak Atagül’ün ekranlara dönmesi için bir şartı var.

Neslihan Atagül 2006 yılında Yaprak Dökümü dizisiyle karşımıza ilk çıktığında henüz bir çocuktu. O günden bu yana birçok başarılı projede yer alan ve kendini geliştiren Atagül bugün dünya çapında milyonlarca hayrana sahip yetenekli bir oyuncu.

Güzel oyuncu en son karşımıza Sefirin Kızı dizisiyle çıktı. Bu dizide başrolünü paylaştığı Engin Akyürek’le çok iyi bir ikili oluşturan Atagül, Sefirin Kızı sayesinde hayran kitlesini katladı. Ancak Neslihan Atagül, son derece başarılı giden diziden ortaya çıkan rahatsızlığı yüzünden 36. bölümde ayrılmak zorunda kaldı.

Hayranlarının dört gözle beklediği Neslihan Atagül, Yalı Çapkını'nı neden kabul etmedi? 8

Atagül o günden bu yana herhangi bir projede yer almıyor. Hayranları ise dört gözle ekranlara dönmesini bekliyor. Nitekim kısa süre önce yeni bir dizi haberi Neslihan Atagül hayranlarını çok heyecanlandırmıştı.

Buna göre başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı Yalı Çapkını dizisinin başrol kadın oyuncusu için Neslihan Atagül’e teklif götürülmüştü. Ancak kısa süre sonra Atagül’ün teklifi reddettiği ortaya çıktı ve hayranları büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Hayranlarının dört gözle beklediği Neslihan Atagül, Yalı Çapkını'nı neden kabul etmedi? 9

Neslihan Atagül’ün bu teklifi reddetmesinin sebebi nihayet ortaya çıktı. Haberi veren ise gazeteci Birsen Altuntaş oldu. Altuntaş, dün paylaştığı bir haberde Neslihan Atagül’ün Yalı Çapkını dizisindeki rol teklifini eşi Kadir Doğulu yüzünden kabul etmediğini belirtti. Buna göre Kadir Doğulu dijital bir dizi hazırlığında olduğundan Atagül, Yalı Çapkını’ndan gelen teklifi reddetmişti.

Mutlu ilişkileriyle bilinen Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, uzun süre önce yaptıkları bir açıklamada birbirlerine daha çok vakit ayırabilmek için aynı anda çalışmayı tercih etmediklerini söylemişlerdi. Dolayısıyla Neslihan Atagül, yeniden setlere dönmek için eşi Kadir Doğulu’nun dizilere ara vermesini bekliyor.