Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir cephesinden güzel haber! Çok yakında yine ekranda!

Demet Özdemir cephesinden güzel haber! Çok yakında yine ekranda!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman’la başrolünü paylaştığı Erkenci Kuş’la kariyerinde büyük bir sıçrama yapan, Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle dramda da oynayabileceğini kanıtlayan Demet Özdemir’den hayranlarına müjdeli haber var. Hayranları yıldız oyuncuyu çok yakında yeniden bir yapımda izleyecek. Yeni yapımın çekimleri bu ayın sonunda başlıyor.

Ünü Türkiye sınırlarını aşan Demet Özdemir, daha önce birçok yapımda rol almasına rağmen asıl patlamasını Can Yaman’la başrolünü paylaştığı Erkenci Kuş dizisiyle yapmıştı. Dizi sayesinde sadece Türkiye’de değil yurt dışında da adını duyuran Özdemir, romantik komedi türündeki Erkenci Kuş’tan sonra bir dramda rol almak istediğini açıklamıştı.

Genç oyuncu,  TV8’de yayınlanan ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle bu hayalini gerçekleştirmişti. Özdemir, bu dizide canlandırdığı Zeynep karakteriyle hem yeteneğini ispatlamış hem de çok izlenen bir yapıma daha imzasını atmıştı.

Demet Özdemir cephesinden güzel haber! Çok yakında yine ekranda! 7

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi bir süre önce final yaptı. Demet Özdemir o günden beri herhangi bir projede yer almıyor, tatil yapıyor. Ancak genç oyuncu çok yakında yine sete çıkmaya hazırlanıyor.

Demet Özdemir, başrolünü Şükrü Özyıldız’la paylaşacağı yeni filmi Aşk Taktikleri’nin çekimleri için çok yakında yeniden sette yerini alacak. Filmin çekimleri 30 Haziran’da başlayacak. Çekimleri yaklaşık bir ay sürecek film Netflix’te yayınlanacak.

Yapımcılığını O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Aşk Taktikleri’nin senaryosu Pelin Karamehmetoğlu’na ait. Yönetmen koltuğunda ise Emre Kabakuşak var.