Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medya kazananı kim oldu? Baht Oyunu mu yoksa Ada Masalı mı? İşte yanıtı…

Sosyal medya kazananı kim oldu? Baht Oyunu mu yoksa Ada Masalı mı? İşte yanıtı…

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dün akşam iki yeni dizinin ilk bölümü geldi ekranlara: Kanal D’de Baht Oyunu ve Star TV’de Ada Masalı. Her ikisi de fırtınalı aşk hikayesiyle geldi karşımıza. Aynı akşam yayınlanınca iki dizi arasında hem reyting hem de sosyal medya paylaşımlarında büyük bir mücadele yaşandı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 15 Haziran Salı günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre salı gününün galibi Star TV dizisi Ada Masalı oldu.

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un yer aldığı Ada Masalı dizisi çok sevildi. Oyuncuların canlandırdığı Haziran ve Poyraz karakterlerinin arasındaki güzel uyum sayfiye kasabasının iç ısıtan görüntüleriyle bir araya gelince izleyici diziden çok memnun kaldı ve hakkında pek çok paylaşım yaptı.

Sosyal medya kazananı kim oldu? Baht Oyunu mu yoksa Ada Masalı mı? İşte yanıtı... 7

Dün akşam ilk bölümü yayınlanan Ada Masalı, hakkında yapılan 84.726 paylaşımla geceyi birincilikle kapattı. Reytinglerde de çok parlak bir sonuç alamasa da Baht Oyunu’nun önüne geçti.

Ada Masalı’nın büyük rakibi Baht Oyunu’nun ise başrollerinde Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz vardı. Sakar kız Ada ve patron Bora’nın arasındaki ilişki, daha önce alışkın olduğumuz romantik komedi dizilerinkinden çok da farklı değil. Komedi unsurlarının biraz daha ağır bastığı Baht Oyunu, sosyal medya paylaşımlarında Adama Masalı’nın bir hayli gerisinde kaldı. Baht Oyunu, hakkında yapılan 32.866 paylaşımla gecenin ikincilikle tamamladı.

İki dizinin mücadelesinde hem reyting hem de sosyal medya anlamında galip çıkan Ada Masalı oldu. Şimdi gözler her iki dizinin de haftaya yayınlanacak ikinci bölümünde.

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, sosyal medya paylaşımlarında çok geride kaldı ama reyting birinciliklerini kimseye kaptırmadı. ATV’de yayınlanan ve 100. bölümü çekilen dizi hakkında yapılan sosyal medya paylaşım sayısı 7.693 oldu.