Ana sayfa Sinema Demet Özdemir durmuyor bir proje bitiyor, bir başkası başlıyor!

Demet Özdemir durmuyor bir proje bitiyor, bir başkası başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin en dikkat çeken oyuncularından olan Demet Özdemir, etkileyici dram performansı ile göz doldurdu. Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki Zeynep karakteri oyuncu adına çok önemli bir çıkış oldu.

Demet Özdemir, dünyanın dört bir yanında hayran kitlesini artıran bir isim. Özellikle İtalya ve İspanya’da şu anda muazzam bir ilgi görüyor. Oyuncu hakkındaki gelişmeler de yurt içinde ve yurt dışındaki tüm hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin bitmesi hayranlarını çok üzmüş değil. Çünkü oyuncu bir projeden bir başkasına geçmekte kararlı. Bu yaz çok dinlenmek istemeyen oyuncu, dizisine 43.bölüm ile birlikte veda edecek.

Dizinin 42. yeni bölümü 5 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacak. Doğduğun Ev Kaderindir macerası 12 Mayıs Çarşamba günü ekrana gelecek olan 43. bölüm ile birlikte sona erecek. Ancak oyuncunun hayranları yeni bir heyecan içinde.

Demet Özdemir, yaz aylarında tatil yapmak yerine sinema filmi çekmeye karar verdi. Netflix’te yayınlanacak olan Aşk Taktikleri isimli proje ile anlaşan oyuncu, Aslı karakteri ile izleyicisinin karşısına çıkacak.

Aşk Taktikleri filminde Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaşacak olan oyuncu, çekimler öncesinde kısa bir dinlenme süreci geçirecek. Ardından da sete çıkacak olan oyuncu, İstanbul’da yapılan çekimlerde yerini alacak.

Şükrü Özyıldız ise yeni projede Kerem karakterine hayat verecek.