Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir gerçek aşkı yeni buldu, çok çok mutlu!

Demet Özdemir gerçek aşkı yeni buldu, çok çok mutlu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, dizisi final yaptıktan sonra sevgilisi Oğuzhan Koç ile tatile çıktı. Ancak bu tatil kısa sürdü. Oyuncu, Şükrü Özyıldız ile başrolünde yer aldığı Aşk Taktikleri filmi için yeniden İstanbul’a döndü. Oyuncu sonrasında arkadaşları ile kısa bir tatil daha yaptı.

Tatilde eğlenen ve bol bol denize giren Demet Özdemir, aşkı Oğuzhan Koç ile de romantik anlar yaşadı. Çiftin fotoğrafları da sosyal medyada çok konuşuldu… Romantik komedi filminde yer alacak olan oyuncu, tatilin kendisi için önemini şöyle anlattı: “Kafamı boşaltmak istiyorum, enerjim yerinde olsun istiyorum. İnşallah güzel geçecek. Çok güzel şeyler konuşuluyor.”

Demet Özdemir gerçek aşkı yeni buldu, çok çok mutlu! 2

Türkiye’nin en beğenilen turizm merkezlerinden Kaş’ta sevgilisi Oğuzhan Koç ile birlikte tatil yapan Demet Özdemir, kendi evinde kalmanın rahatlığını yaşamıştı. Oyuncunun evindeyken çekilen fotoğrafları da basına yansıdı ve Demet bu duruma biraz da sitem etti.

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir’in aşk dolu anları basında yer alınca güzel oyuncu kötü bir şekilde yakalanmış oldu.

Demet Özdemir gerçek aşkı yeni buldu, çok çok mutlu! 3

Demet Özdemir, tatil hallerini herkesin takip ettiğinin farkında olduğunu ve eğlendiğini anlattı.

Aşk hayatında her şeyin çok güzel gittiğini açıklayan Demet Özdemir, Oğuzhan Koç ile mutlu olduğunu söyledi.

Demet, şöyle konuştu: “Keyifli gidiyor. Çok eğleniyoruz. Gerçekten çok güzel şeyler paylaşıyoruz. Gerçekten çok güzel bir ilişki yaşıyoruz. Birbirimize çok şey kattığımızı düşünüyorum. O yüzden çok çok mutluyum.”

Demet Özdemir gerçek aşkı yeni buldu, çok çok mutlu! 4

Demet Özdemir, gerçek aşkı bulduğunu da itiraf etti. “Tamamen aşkı bulmuş” şeklindeki yorumları doğrulayan oyuncu, röportaj sırasında biraz utandı.

Oğuzhan Koç ile aşk yaşamalarının ani geliştiğini ifade eden Demet Özdemir, güzel bir süreçte olduklarını ve aşkın tadını çıkartmaya çalıştıklarını açıkladı.