Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir öyle kötü yakalandı ki, isyan etmekte de çok haklı!

Demet Özdemir öyle kötü yakalandı ki, isyan etmekte de çok haklı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir’in basın mensupları ile arası her zaman iyi olmuştur. Oyuncu, muhabirleri gördüğü zaman onlarla iyi iletişim kurar ve sorularına yanıt verir.

Demet Özdemir, gazetecilerin işlerini yapmasından rahatsız değil. Ancak Demet, hakkında çıkan asparagas haberlerden rahatsız. Oyuncu, Kaş ilçesindeki evinde tatilde olduğu sırada çekilen fotoğraflardan da büyük rahatsızlık duydu.

Sevgilisi Oğuzhan Koç ile evinde romantik anlar yaşayan oyuncu, gizlice fotoğraflandı. Bu duruma sitem eden Demet, gazetecileri evine davet etti ve çay ikram etmek istediğini söyledi.

Demet Özdemir öyle kötü yakalandı ki, isyan etmekte de çok haklı! 7

Oyuncu, hiçbir zaman basından kaçmadığını hatırlattı ve evinin özel bir ortam olduğunu, gizli çekimlerden rahatsızlık duyduğunu söyledi.

Oyuncu, evindeyken ve sevgilisi ile özel anlarının çekilmesinden rahatsızlık duydu. Demet, basında yer alan fotoğraflara da şu sözlerle sitemde bulundu:

“Bence oranın da bir çizgisi vardır diye düşünüyorum. Bu konuyla ilgili çok politik konuşamayacağım. Her zaman güler yüzle karşılıyoruz. Ben en azından öyleyim. Gizli gizli çekmeyi yine anlarım ama bu kadarını beklemiyordum. Tabii ki herkesin işi, çok saygı duyuyorum. O yüzden paylaşım yapmak istedim. Üzüldüm, sitem ettim. Karşı tarafa haksızlık etmek istemedim. arada bir şeyler yazmak istedim.”

Basın mensuplarını her zaman evine beklediğini söyleyen oyuncu, herkesin bu yolda birlikte olduğunu ve ev gözetleme hissinin kendisini ürküttüğünü anlattı.