Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ile aşktan sonra Oğuzhan Koç iki büyük anlaşma yaptı!

Demet Özdemir ile aşktan sonra Oğuzhan Koç iki büyük anlaşma yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç aşkı Ocak ayında başladı… 1 yıla yaklaşan bu aşkın her iki ünlü ismin de hayatlarına önemli etkisi olduğu görülüyor. Demet Özdemir, huzuru buldu ve mutluluk saçarak özel hayatında her şeyin yolunda olduğunu gösteriyor.

Ünlü oyuncu, son yılların en önemli isimlerinden birisi ve iş yaşamından sonra özel hayatta da mutluluğu bulduğu için hayranları onun bu halini çok beğeniyor.

Demet Özdemir’in hem Türkiye hem de yurt dışındaki büyük popülerliğinin Oğuzhan Koç’un daha göz önünde olmasına neden olduğu da bir gerçek. Şarkıcılık ve oyunculuk yapan Oğuzhan Koç da popüler bir isimdi belki ama Demet Özdemir ile aşkı sonrasında artık magazin gündeminin zirvesine çıktı…

Oğuzhan Koç, bu aşk başladığından bu yana önemli anlaşmalar yaptı. İki büyük anlaşma ünlü şarkıcının hayatında büyük etkiler yapacak. Bu anlaşmalardan birisi O Ses Türkiye yarışmasına jüri üyesi olması oldu. Oğuzhan Koç, iş yaşamında bu başarıya ulaşarak kendine yeni bir alan açmış oldu.

Oğuzhan Koç’un ikinci büyük anlaşmasını ise bir kurye firmasıyla gerçekleştirdi. Getir Yemek isimli firmanın reklam yüzü olan Oğuzhan Koç, bu anlaşma için 2 Milyon Türk lirası kazanacak. Oğuzhan Koç’un bir yıllık yaptığı bu anlaşma çerçevesinde reklam filmlerinin yakında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Demet Özdemir ile aşk yaşamaya başlaması ile bir anda herkesin dikkatini çeken Oğuzhan Koç, farklı şekillerde de olsa bunu olumlu yansımalarını hissediyor.