Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir ile Can Yaman etkisinin bir benzerini Kerem Bürsin ile Hande Erçel yaşıyor!

Demet Özdemir ile Can Yaman etkisinin bir benzerini Kerem Bürsin ile Hande Erçel yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Kerem Bürsin ve Hande Erçel kariyerlerinin en iyi fırsatını birbirlerine tutunarak buldu! Fox TV ekranlarında yayınlanan romantik komedi tarzındaki ‘Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin etkileyiciliği devam ediyor. Dizinin reytingleri ikilinin yüzünü güldürüyor. Özel hayatlarında da birlikte olan çiftin uyumlu halleri izleyicileri ekrana bağlıyor.

İspanya ve İtalya’dan sonra Arnavutluk ve Filistin’de de yayınlanacak olan diziye ilginin yüksek olması bekleniyor. Dizinin hikayesi yaz sezonunda da ilgi çekti. Ünlü çift, 50. bölümü ile ekranlara veda etmeye hazırlanan ‘Sen Çal Kapımı’ adlı dizi ile bu yıl hem birbirlerinde aşkı buldu, hem de iş hayatlarında başarıyı yakaladı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi özel hayatlarında ve ekranda bu yılın birbirine en yakıştırılan çiftleri arasında yer alıyor. İkilinin enerjisi ve sempatisi milyonları çok etkiliyor. Her iki oyuncu da kariyerlerinin en iyi fırsatını adeta birbirlerine tutunarak elde etti.

Demet Özdemir ile Can Yaman etkisinin bir benzerini Kerem Bürsin ile Hande Erçel yaşıyor! 8

Kısa süre önce İspanya ve İtalya’da yayınlanmaya başlayan dizi yurt dışında da çok büyük bir hayran kitlesine sahip. Sırbistan’a da satılan dizinin dünyanın farklı ülkelerinde de yayınlanması bekleniyor.

Sen Çal Kapımı dizisi Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in hayatlarında çok önemli bir yere sahip. Hem kariyerleri için büyük bir fırsat elde ettiler hem de birbirlerini bu dizi sayesinde buldular.

İkili kariyer basamaklarını artık çok daha hızlı çıkıyor. Milyonlarca hayrana sahipler ve hızla artış sergiliyor. Sadece Türkiye’de değil, yurt dışında birçok ülkede ünlü oldular.

En son İtalya’da büyük bir Kerem Bürsin ile Hande Erçel hayranlığı başladı. Demet Özdemir ve Can Yaman ikilisinden sonra dünyayı en çok etkileyen Türk oyuncular arasında Hande Erçel ve Kerem Bürsin de bulunuyor.

Demet Özdemir ile Can Yaman etkisinin bir benzerini Kerem Bürsin ile Hande Erçel yaşıyor! 9

Erkenci Kuş dizisiyle Can ve Demet büyük bir başarı kazandı. Bir ara aşk yaşadıkları iddiaları da vardı. Hatta Can Yaman bunu kabul etmişti ama Demet Özdemir hiçbir zaman bu aşkı kabullenen bir açıklama yapmadı. Onlar dizi sayesinde birbirlerine tutunarak yükseldiler.

Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in ki ise biraz farklı.

Sadece dizi ile değil büyük aşklarıyla birbirlerine tutunup kariyer zıplaması yaşıyorlar.