Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız dizisinde oyuncular, senaristleri sıkıştırıyor! Peki neden?

Camdaki Kız dizisinde oyuncular, senaristleri sıkıştırıyor! Peki neden?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisini sadece izleyiciler merak etmiyor. Hikayenin nereye gideceğini, karakterlere ne olacağını rol alan oyuncular da çok merak ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinin ilk sezonu 9. bölümle birlikte tamamlandı. İlk sezon öyle başarılı geçti ki, herkes şimdiden ikinci sezonu merak ediyor.

Dizinin oyuncuları tatile çıktı. Cana karakterini canlandıran Handa Ataizi de oğlu Leon ile birlikte Bodrum’da tatil yapıyor. Magazin D programına konuşan Hande Ataizi, “Evet çok güzel ve keyifli bir proje ile sezonu tamamladık. Sezon finalimizi ‘Cana’ ile yaptık. İyi dileklerimiz ile de Bodrum’a geldik” diye konuştu.

Dizinin ilerleyen bölümlerinde karaktere ne olacağını Hande Ataizi de çok merak ediyor. Hatta senaristler ile bunu konuştuğunu da belirten Ataizi, “Evet soruyoruz ama hiçbir cevap alamıyoruz. Cana’nın nereye doğru gideceği sürpriz. Aldatabiliriz. Kimseyi eleştirip kınamamak lazım ama tabii ki doğrusu mutlu olan bir insanın yapacağı hareketler değil. Ben Cana’nın mutsuz olduğunu düşünüyorum, Cana aslında üzücü bir karakter” açıklamasında bulundu.

Görüldüğü üzere Cana karakterinin nelere yapacağını Hande Ataizi de çok merak ediyor. Ancak senaristler kimseye bir ipucu vermiyor. Camdaki Kız dizisinin ikinci sezonunun da çok ilginç olaylarla dolu olması bekleniyor.

Hande Ataizi ayrıca dizide Cana karakterinin saçının çekilmesi sahnesiyle ilgili düşüncesini de anlattı. Oyuncu, “Bir nevi hak etti diye düşünüyorum. Seyirci de hak vermiştir diye düşünüyorum. Sahneyi çektiğimizde birbirimize çok samimi davrandık. Rövanşı olur diye düşünüyorum” diye konuştu.