Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara bitiyor ama izleyiciler Dicle ve Barış’ın yeni bir diziyle hayatına devam etmesini istiyor!

Menajerimi Ara bitiyor ama izleyiciler Dicle ve Barış’ın yeni bir diziyle hayatına devam etmesini istiyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Reytinglerde zayıf ama sosyal medyada rekorlar kıran Star TV’nin Menajerimi Ara dizisi 11 Temmuz Pazar akşamı yayınlanacak 45. bölümüyle ekranlara veda ediyor. Düşük reytinglere rağmen dizi çok sevildi ama bu son artık kaçınılmazdı. İzleyici finali kabullendi ama Dicle ve Barış’ı Türk dizi tarihinin en sevilen çiftlerinden biri olarak ilan etti.

Fransız yapımı Dix pour cent dizisinden uyarlanan Ay Yapım imzalı Menajerimi Ara dizisi Ağustos 2020’de ilk kez ekrana geldiğinde dizi dünyasına taze bir nefes getirmişti. İzleyicilerin bugüne kadar hiç şahit olmadığı ünlüler ve menajerlik dünyasını anlatan dizi kısa sürede çok sevilmişti. Her bölümde farklı ünlü isimleri konuk etmesi de bugüne kadar hiç görülmemiş bir formattı.

Menajerimi Ara bitiyor ama izliyor Dicle ve Barış'ın yeni bir diziyle hayatına devam etmesini istiyor! 1

Menajerimi Ara dizisi büyük bir heyecanla başladı. Ancak hiçbir zaman reytinglerden istenilen sonucu elde edemedi. Düşük reytinglerine rağmen bütçesinin düşük olması sayesinde yayın hayatına son verilmedi.

Genç izleyicilerin dünyasına girmeyi başaran dizi bu sayede sosyal medyada rekorlara imza attı. Yayınlandığı gecelerde, reytingin zirvesine çengel atan dizileri bile geride bırakarak rekor sayıda paylaşım elde etti.

Dizinin bu kadar sevilmesinde en önemli paya sahip unsur ise hiç kuşkusuz genç oyuncular Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş’ın canlandırdığı Dicle ve Barış’ın arasındaki aşktı. İki oyuncu birbirleriyle o kadar uyumlu bir çift oldu ki, saf ve büyülü aşklarıyla tüm izleyicilerin kalbini fethetti.

Menajerimi Ara bitiyor ama izliyor Dicle ve Barış'ın yeni bir diziyle hayatına devam etmesini istiyor! 2

Menajerimi Ara dizisinin finalini kabullenen izleyiciler Dicle ile Barış’ın ise bir şekilde yaşamına devam etmesini istiyor. İzleyiciler çiftin ayrı bir dizi olarak ekranlara gelmesini umuyor. Dijital platformda bir dizinin çok güzel olacağını uman izleyiciler şimdi büyük bir bekleyiş içinde.

Dicle ve Barış’la ilgili sosyal medyada yapılan duygu dolu paylaşımların bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Menajerimi Ara bitiyor ama izliyor Dicle ve Barış'ın yeni bir diziyle hayatına devam etmesini istiyor! 3 Menajerimi Ara bitiyor ama izliyor Dicle ve Barış'ın yeni bir diziyle hayatına devam etmesini istiyor! 4 Menajerimi Ara bitiyor ama izliyor Dicle ve Barış'ın yeni bir diziyle hayatına devam etmesini istiyor! 5