Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız daha buluşmadı ama sosyal medyada patlama yaptılar bile!

Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız daha buluşmadı ama sosyal medyada patlama yaptılar bile!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Aynı filmin başrolleri; Şükrü Özyıldız ile Demet Özdemir’den iyi bir çift olur mu? Ünlü oyuncu Demet Özdemir’in Doğduğun Ev Kaderindir isimli dram dizisi yakında final yapacak. Mayıs ortasında izleyicilere veda etmeye hazırlanan dizide başarılı bir performans sergileyen oyuncu, dinlenme fırsatı bulamadan Haziran ayında ise yeni projesine başlayacak.

Demet Özdemir, yaz aylarını film çekimine ayırdı. Aşk Taktikleri isimli yeni filmdeki partneri ise Şükrü Özyıldız olacak… İkilinin nasıl bir çift olacakları ise şimdiden hayranları tarafından konuşuluyor.

Demet Özdemir son dönemin en popüler kadın oyuncusu konumunda… Şükrü Özyıldız ise uzun süre Alice müzikalinde yer aldıktan sonra bu sezon Akıncı dizisiyle ekrana dönüş yaptı. Akıncı karakteri için form tutan, diyet yapan ve yediklerine dikkat eden oyuncu, iyi bir performans da sergiledi.

Şükrü Özyıldız ile Demet Özdemir buluşmasının hem farklı hem de etkileyici olması beklentisi yüksek. Hayranlar sosyal medyadan şimdiden heyecan duyduklarını belirten paylaşımlar yapıyor.

Ayrıca iki ünlü ismi aynı fotoğrafta gösteren birçok paylaşım da yayınlanıyor. Sosyal medyada bu ikili daha şimdiden patlama yapmış durumda. Her gün binlerce paylaşım yapılıyor ve farklı platformlarda bu ikiliye yönelik sevgi seli artarak devam ediyor.

Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız daha buluşmadı ama sosyal medyada patlama yaptılar bile! 7

İkili birbirlerine çok yakıştırıldı. Sadece Türk izleyiciler değil, yabancı hayranlar da yorumlarında bu ikiliyi heyecanla beklediklerini, uyumlarının ve enerjilerinin çok iyi olacağına inandıklarını belirtiyorlar.

Malum Demet Özdemir’in her hareketi artık hayranlarının yakın takibinde. Film ile ilgili de sosyal medyada geniş bir etkileşim dalgası başlatıldı. Şükrü Özyıldız’ın da bu etkileşim dalgasından çok olumlu etkilenmesi ve hayran sayısını katlaması bekleniyor.

Netflix’te yayınlanacak olan Aşk Taktikleri isimli sinema filmini başarılı yönetmen Emre Kabakuşak yapacak.Şu sıralarda Sefirin Kızı dizisinde yer alan Kabakuşak, 4 bölüm sonra hikayenin bitmesi ile birlikte filmin hazırlıklarına başlayacak.