Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, instagram’da paylaşımlarıyla göz kamaştırıyor!

Demet Özdemir, instagram’da paylaşımlarıyla göz kamaştırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir, paylaşımları ile sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Instagram’da özel hayatı, iş yaşamı, reklam ve yardım amaçlı paylaşımlarda bulunan Demet Özdemir’in 13.6 milyon takipçisi var.

‘Aşk Taktikleri’ adlı sinema filminin çekimleri için kamera karşısına geçen güzel oyuncu heyecanını sosyal medyada takipçileri ile paylaştı. Demet, yakışıklı oyuncu, Şükrü Özyıldız ile bir araya geldi, ikili karavanın önünde poz verdi. Demet Özdemir fotoğrafı, ‘Sonunda’ yazarak Instagram’da takipçileri ile paylaştı. Binlerce beğeni alan paylaşımın altına hayranları ile Demet Özdemir’in ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisinde beraber rol aldığı pek çok oyuncu arkadaşı da güzel dileklerde bulundu.

Demet Özdemir, instagram'da paylaşımlarıyla göz kamaştırıyor! 13

İkiliyi birbirlerine çok yakıştırdıklarını belirten hayranları, Demet ile Şükrü’nün fotoğraflarını yan yana getirerek binlerce paylaşım yaptı. Özellikle instagram ve twitter platformlarında ikilinin hayranları milyonlarca ileti paylaşarak çiftin buluşmasını öne çıkartmayı başardı.

Güzel oyuncu setleri özlediğini anlatan bir paylaşım da yaptı; Sette karavanından paylaştığı bir fotoğrafa ‘Arkadaşlar panik yok eve döndüm’ yazdı.

Demet Özdemir, instagram'da paylaşımlarıyla göz kamaştırıyor! 14

Oyuncu arkadaşları Naz Göktan ile Hülya Duyar’da ‘Aşk Taktikleri’ filminin setine gönderdikleri çiçek ile Demet’e yeni filminde başarılar dilediler.

Demet Özdemir, instagram'da paylaşımlarıyla göz kamaştırıyor! 15

Demet Özdemir film setine bir süre ara verip sevgilisi Oğuzhan Koç ile birlikte yakın arkadaşları Zeynep Bastık ve Tolga Akış çiftinin bekarlığa veda partisi ve düğünü için Çeşme Alaçatı’ya gitti. Burada aşka gelen çiftin el ele fotoğrafı sosyal medyayı salladı.

Demet Özdemir, instagram'da paylaşımlarıyla göz kamaştırıyor! 16

Bekarlığa veda partisinde yakın arkadaşlarıyla da fotoğraf çektiren güzel oyuncu instastory’de eğlendikleri anlara dair pek çok paylaşımda bulundu.

Demet Özdemir düğün günü giydiği fuşya rengi derin dekolteli şifon elbisesi ile de göz kamaştırdı. Düğünün en şık kadınları arasında yer alan Demet Özdemir’e Oğuzhan Koç’da smokini ile eşlik etti.

Demet Özdemir, instagram'da paylaşımlarıyla göz kamaştırıyor! 17

Çift boy boy fotoğraflarını sosyal medyada takipçileri ile paylaştı. Milyonlarca beğeni alan fotoğrafa, oyuncunun sadece Türk hayranları değil, İtalyan ve İspanyol hayranları da yorum yaptı.

Güzel oyuncu bu hafta, sosyal medyadan işbirliği yaptığı markaların tanıtımlarına da devam etti. Yüzü olduğu saç bakım markasının ürünlerini paylaştı, takipçilerine, yaz aylarında güneşin ve denizin yıpratıcı etkisine karşı saç bakımı ile ilgili tüyolar verdi.

Gün içinde instastory’den sık sık güler yüzlü paylaşımlar yapan sempatik oyuncu, takipçilerine pozitif enerji aşılamayı da ihmal etmiyor. Oyuncunun babası ile birlikte verdiği poz da bunlardan biri oldu. Babası ile sarmaş dolaş bir fotoğrafını instastory’den paylaştı.

Demet Özdemir, instagram'da paylaşımlarıyla göz kamaştırıyor! 18

Demet Özdemir’in hayvan sevgisi de biliniyor. Oyuncunun evinin bahçesi adeta kedi bahçesine döndü. Sempatik oyuncu, bahçesinde yine bir kedinin yavruladığını ‘Arkadaşlar başka bir anne yavruladı yine’ paylaşımı ile duyurdu.

Demet Özdemir, instagram'da paylaşımlarıyla göz kamaştırıyor! 19