Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin 3 romantik komedi dizisi dünyayı fena sallıyor!

Kanal D’nin 3 romantik komedi dizisi dünyayı fena sallıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizilerinin yurt dışında bu kadar çok ilgi görmesinin altında hikayelerin doğallığı ve saflık noktasındaki aşk durumları gösteriliyor. Özellikle de romantik komedi dizilerimize yönelik ilgi her geçen gün artıyor. Türk dizilerinin cinsellik noktasından daha çok duygulara ve romantizme önem veriyor olması da önemli bir ayrıcalık olarak ifade ediliyor.

Son dönemde dünya pazarında birçok Türk dizisi öne çıktı. Bu yapımlardan birçoğunun romantik komedi dizileri olduğu gözlemleniyor. Dram yapımlarına ilgi de var ama romantik komediler, eğlence arayan izleyiciler için daha cazip bulunuyor.

Pandemi döneminde de Türk dizilerinin yükselişi sürdü. Hazır içerik arayan birçok televizyon kanalı bu taleplerini Türk dizileri ile kapatmayı tercih etti. İspanya, İtalya gibi ülkelerde dizilerimiz çok izleniyor. Güney Amerika’da zaten büyük bir Türk dizisi hakimiyeti var. Son dönemde öne çıkan Kanal D’nin 3 dizisi de dikkat çekiyor.

Kanal D'nin 3 romantik komedi dizisi dünyayı fena sallıyor! 8

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu bu durumu köşe yazısına taşıdı… “Kanal D’nin romantikleri dünya pazarında” başlığı ile bu dizilerden bahseden Koloğlu, romantik komedilerin öne çıktığını da ifade ediyor.

İşte Sina Koloğlu’nun yazısından kısa bir bölüm:

“Salgın sonrası insanlar daha iyimser, kendilerini rahat hissedecekleri dizileri izlemek istiyor. Romantik komediler bu nedenle revaçta…” Kanal D International Genel Müdürü Ekin Koyuncu ile World Screen dergisinin yaptığı söyleşinin özeti. Koyuncu, Kanal D’nin arşivinin ‘romantik komedi’lerde güçlü olduğunu belirtiyor. ‘Ağır topu’, ‘Afili Aşk’. Ev ahalisi de severek izledi. Dünya pazarında büyük ilgi görüyormuş. Koyuncu, yeni iki romantik komedi dizisinden de çok umutlu. ‘Aşkın Tarifi’ ve ‘Baht Oyunu’. Dünya pazarına girişleri yapılmış.”

Kanal D'nin 3 romantik komedi dizisi dünyayı fena sallıyor! 9