Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız hayranlarını yanıltmadı, Çift, ‘Bu taktik tutar’ dedirtti

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız hayranlarını yanıltmadı, Çift, ‘Bu taktik tutar’ dedirtti

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız hayranlarının uzun süredir merakla beklediği Netflix projesi ‘Aşk Taktikleri’ filminin çekimlerine Haziran sonunda başlandı.

Demet Özdemir ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisindeki dram ağırlıklı rolünden sonra zaten alışkın olduğu romantik komedi tarzına yeniden dönüş yaptı. ‘Akıncı’ dizisinde bir süper kahramanı canlandıran Şükrü Özyıldız’da romantik komediye yabancı bir isim değil zaten.

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız hayranlarını yanıltmadı, Çift, 'Bu taktik tutar' dedirtti 6

İkili daha önce birlikte bir projede yer almadı hatta tanışmıyorlardı bile. Ancak iki ünlü ismin hayranları ikilinin yakışacağından oldukça emindi.

Hatta daha çekimler başlamadan iki ismin fotoğraflarını yan yana getirip binlerce paylaşım yaparak, sosyal medyada etkileşim oluşturdular.

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız hayranlarını yanıltmadı, Çift, 'Bu taktik tutar' dedirtti 7

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız çifti, hayranlarını yanıltmadı, sonunda heyecanla beklenen buluşma gerçekleşti. Çiftin filmin setinden yaptıkları paylaşımlarda aralarındaki pozitif çekim ve çok iyi anlaştıkları fark ediliyor.

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız hayranlarını yanıltmadı, Çift, 'Bu taktik tutar' dedirtti 8

Instagram’da, karavanın penceresinden bakıştıkları fotoğraflarını birbirlerini etiketleyerek paylaşan Özdemir ve Özyıldız çiftinin bu paylaşımı hayranlarını heyecanlandırdı.

‘Aşk Taktikleri’  filminde Aslı ile Kerem karakterlerine hayat verecek olan oyuncular, daha şimdiden ‘Bu taktik tutar’  dedirtti.

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız hayranlarını yanıltmadı, Çift, 'Bu taktik tutar' dedirtti 9

Setten ekip arkadaşlarıyla da sık sık paylaşım yapan ikilinin birlikte keyifli vakit geçirdiği de çok belli. Filmin çekimlerinin bir ay sürmesi planlanıyor.

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız hayranlarını yanıltmadı, Çift, 'Bu taktik tutar' dedirtti 10