Ana sayfa Sosyal Medya Salı gecelerinin kanlı savaşı! Ada Masalı, burun farkıyla Baht Oyunları’nı geçti!

Salı gecelerinin kanlı savaşı! Ada Masalı, burun farkıyla Baht Oyunları’nı geçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birkaç haftadır salı akşamları diziler arasında çok ciddi bir savaş yaşanıyor. Aynı gün ilk bölümleri yayınlanarak birbirlerine savaş ilan eden Ada Masalı ve Baht Oyunları arasındaki rekabet çok ciddi bir şekilde devam ediyor.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 13 Temmuz Salı günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre salı gününün galibi Star TV dizisi Ada Masalı oldu.

Star TV’de yayınlanan Ada Masalı sezona çok hızlı bir giriş yaptı. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başrollerini paylaştığı dizi yayınlanmaya başladığı günden itibaren TV gündeminin en önemli maddelerinden biri oldu. İlk bölümüyle hem sosyal medya hem de reytinglerde büyük başarı gösteren Ada Masalı, rakibi Baht Oyunları’nı ciddi anlamda geride bıraktı.

Salı gecelerinin kanlı savaşı! Ada Masalı, burun farkıyla Baht Oyunları'nı geçti! 7

Ancak mücadelenin beşinci haftasında işler değişmeye başladı. Baht Oyunları hem sosyal medya hem de reytinglerde rakamları yükseltirten Ada Masalı’nda ise düşüş yaşandı. Ada Masalı sosyal medyada hakkında yapılan 196.373 paylaşımla yine birinci oldu. Ancak Baht Oyunları’nın nefesini ensesinde hissederek.

Kanal D’de başlayan Baht Oyunları ise yayın hayatına pek parlak başlamamıştı. Ancak haftalar geçtikçe dizi başarı grafiğini artırdıkça artırdı. Başrollerini Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın paylaştığı Baht Oyunu, sosyal medyada hakkında yapılan 158.863 paylaşımla gecenin ikincisi oldu.

Gecenin üçüncüsü ise Maraşlı dizisiydi. Başrollerinde Alina Boz ve Burak Deniz’in yer altığı ATV dizisi dün akşam yayınlanan final bölümüyle ekranlara veda etti. Dizi hakkında sosyal medyada gün boyunca 143.831 paylaşım yapıldı. Bu, oldukça iyi bir rakam! Böylece Maraşlı’nın ekranlara vedası muhteşem oldu.