Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’lı Aşk Taktikleri’nden içleri ısıtan fotoğraf!

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’lı Aşk Taktikleri’nden içleri ısıtan fotoğraf!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkenci Kuş’la gönüllere taht kuran, Doğduğun Ev Kaderindir’le kariyerini daha da ileriye taşıyan genç oyuncu Demet Özdemir, sıcak yaz günlerine rağmen çalışmaya devam ediyor. Netflix için çekilen Aşk Taktikleri isimli filmin çekimlerine devam eden Özdemir’in rol arkadaşı Şükrü Özyıldız’la setten yeni pozu sosyal medyaya düştü.

Fotoğraftan açıkça belli oluyor ki Özdemir ve Özyıldız çok iyi bir çift olmuş. Karavanlarının penceresinden poz veren iki oyuncu sıcak havaya ve yorgunluklarına rağmen çok mutlu ve keyifli görünüyor.

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'lı Aşk Taktikleri'nden içleri ısıtan fotoğraf! 8

İki oyuncu daha önce de dizi setindeki karavanlarından poz vermiş, fotoğrafları sosyal medyada paylaşılmıştı. Fotoğraflar sosyal medyada paylaşım rekoru kırmıştı. Sosyal medyada yayılan fotoğrafa yüzbinlerce kişi tarafından ya yorum yapılmış ya da beğenilerde bulunulmuştu.

Yeniden bir romantik komedi hikayesinde yer alacak olan güzel oyuncu filmde Aslı karakterine hayat veriyor. Oyuncunun rol arkadaşları arasında; Şükrü Özyıldız’ın yanı sıra, Hande Yılmaz, Doğukan Polat, Deniz Baydar, Özgür Ozan, Yasemin Yazıcı ve Atakan Çelik de bulunuyor.

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'lı Aşk Taktikleri'nden içleri ısıtan fotoğraf! 9

Filmin yönetmenliğini Emre Kabakuşak üstlenirken senaryosu ise Pelin Karamehmetoğlu’na ait. Filmde Demet Özdemir’le birlikte başrolü paylaşan Şükrü Özyıldız da en son Akıncı dizisinde rol almıştı.

Aşk Taktikleri filminin çekimlerinin yaklaşık bir ay kadar sürmesi bekleniyor. Demet Özdemir, çekimler bittikten sonra kendisine gelen yeni dizi tekliflerini değerlendirmeye alacak.