Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyada zafer Kalp Yarası’nın! Ama Aşk Mantık İntikam’ın nefesi ensesinde!

Sosyal medyada zafer Kalp Yarası’nın! Ama Aşk Mantık İntikam’ın nefesi ensesinde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi gecesinin hakimi belli oldu. Reytinglerde çok iyi sonuçlar alan ATV dizisi Kalp Yarası, sosyal medya yarışından da alnının akıyla çıktı. Başarısını her hafta tekrarlamayı başaran dizi izleyicilerde bağımlılık yarattı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 12 Temmuz Pazartesi günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazartesi gününün galibi ATV dizisi Kalp Yarası dizisinin oldu.

Sektörün duayenlerinden Tomris Giritlioğlu’nun imzasını taşıyan, senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Türküler Özgül Akad’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda Yıldız Hülya Bilban’ın oturduğu Kalp Yarası dün akşam üçüncü bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’in paylaştığı dizi hakkında sosyal medyada gün boyunca 26.536 paylaşım yapıldı.

Sosyal medyada zafer Kalp Yarası'nın! Ama Aşk Mantık İntikam'ın nefesi ensesinde! 7

Kalp Yarası’nın başarısından bahsederken Aşk Mantık İntikam’ı da unutmamak gerek. Zira başrollerinde Burcu Özberk ve İlhan Şen’in yer aldığı Fox TV dizisi çok başarılı gidiyor. Reytinglerde güzel bir ivme yakalayan dizinin tekrarları dahi çok ses getiriyor. Geçen hafta tekrar bölümüyle sosyal medya sıralamasında birinci olan dizi bu hafta da yine tekrar bölümüyle elde ettiği 16.311 paylaşımla gecenin ikincisi oldu.

Büyük bir iddiayla gelen, keyifli bir şekilde başlayan Kanal D dizisi Aşkın Tarifi ise büyük bir hayal kırıklığı oldu. Başrollerinde Serra Arıtürk ve Kadir Doğulu’nun yer aldığı dizi 3.244 paylaşımla rakiplerinin bir hayli gerisinde kaldı.

Birkaç ay önce Kırmızı Kamyon adıyla gösterime giren, ancak daha ilk bölümündeki kötü reyting sebebiyle yayını ertelenen ve Kahraman Babam adıyla yeniden ekranlara gelen Show TV dizisi Kahraman Babam ise umutsuz görünüyor. Sosyal medyada hakkında 660 paylaşım yapılan dizi reytinglerde de çok zayıf gidiyor.