Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir yeni dizi için şartlarını ortaya koydu!

Demet Özdemir yeni dizi için şartlarını ortaya koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, Erkenci Kuş ve ardından Doğduğun Ev Kaderindir dizileri ile büyük çıkış yakaladı. Hem romantik komedi hem dram rollerinde çok başarılı sonuçlar olan oyuncu, popülerliğini de son yıllarda çok artırdı.

Aynı menajerlik ajansında yer aldığı Şükrü Özyıldız ile Aşk Taktikleri isimli Netflix filminin çekimlerine başlayan oyuncu, 1 ay kadar sürmesi beklenen bu çalışmanın ardından kendisine gelen proje tekliflerini değerlendirmeye başlayacak.

Demet Özdemir geçtiğimiz günlerde basın mensupları ile gerçekleştirdiği sohbette, yeni sezon için henüz netleşen bir dizi projesi olmadığını dile getirmişti. Ünlü oyuncu, kendisine gelen proje teklifleri olduğunu ama film çekimleri bitmeden okumayacağını, kafasını karıştırmak istemediğini söylemişti.

Gelen tekliflerde en çok senaryoya önem verdiğinin altını çizen başarılı oyuncu, yeni bir projeyi kabul edebilmesi için şartlarını da şu şekilde özetledi:

“Beni en tahrik eden şey senaryo. Çok güzel bir şey gelir ve ben çok oynamak isterim, onun içinde olmak isterim. O yüzden ekrana dönüş tarihi ile ilgili bir kısıtlama yapmadım. İnşallah izleyicilerin beğeneceği, benim memnun olacağım bir karakter, bir dizi ortaya çıkar.”

Güzel yıldızın hayranları, oyuncunun yeni sezonda ekranlarda olup olmayacağını merakla bekliyor. Henüz gözüken bir proje yok. Ancak yapımcıların oyuncuya farklı teklifler sunduğu ve yanıt bekledikleri de biliniyor. Bakalım Demet Özdemir nasıl bir karar verecek?