Ana sayfa Sosyal Medya Yeni heyecan yeni deneyim, Demet Özdemir yine başrolde!

Yeni heyecan yeni deneyim, Demet Özdemir yine başrolde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir son yılların parlayan yıldızlarından, kariyeri ve özel hayatı ile hep gündemde. İş yaşamında istikrarlı bir yükseliş sergileyen Demet Özdemir, hayran kitlesini de her geçen gün artırıyor.

Dizileri yurt dışında pek çok ülkede yayınlanan ve dünyanın birçok ülkesinde hayranı bulunan Demet Özdemir, özellikle İtalya ve İspanya’da son yıllarda çok ilgi görüyor. Oyuncu hakkındaki gelişmeler de yurt içinde ve yurt dışındaki tüm hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Romantik komedi tarzındaki diziler ile ünlenen Demet Özdemir, son olarak başrolünde yer aldığı ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisiyle, dram türündeki başarısını da kanıtlamıştı.

Demet şu sıralar kariyerinde yeni bir heyecan yaşıyor, Güzel yıldız, yaz aylarını film çekimine ayırdı, Netflix’de yayınlanacak ‘Aşk Taktikleri’ adlı sinema filmi için kamera karşısına geçti.

Yeni heyecan yeni deneyim, Demet Özdemir yine başrolde! 9

O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği filmin çekimleri başladı. Başrolü ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız ile paylaşan Demet Özdemir, dizisinin final yapmasından sonra verdiği 1.5 aylık kısa molanın ardından yine yoğun çalışma temposuna geri döndü.

Yeniden bir romantik komedi hikayesinde yer alacak olan güzel oyuncu filmde Aslı karakterine hayat veriyor. Oyuncunun rol arkadaşları arasında; Şükrü Özyıldız’ın yanı sıra, Hande Yılmaz, Doğukan Polat, Deniz Baydar, Özgür Ozan, Yasemin Yazıcı ve Atakan Çelik de bulunuyor.

Yeni heyecan yeni deneyim, Demet Özdemir yine başrolde! 10

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın yaptığı filmin senaryosu ise Pelin Karamehmetoğlu’na ait. Oyuncu hem rol arkadaşı Hande Yılmaz hem de senarist Pelin Karamehmetoğlu ile pozlarıyla da sosyal medyada Aşk Taktikleri filmine dikkat çekmişti.

Yeni heyecan yeni deneyim, Demet Özdemir yine başrolde! 11